Agency Masterclass gratis lessen
Robert Jansen Ondernemer
Robert Jansen
29/11/2019


Voordat je met de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman begint kun je een aantal gratis lessen volgen. Wel zo fijn om te weten wat je precies gaat krijgen, aangezien de prijs van de SMMA cursus niet mis is!

Deze lessen zijn speciaal voor geïnteresseerden als de eerder gepubliceerde review van de Agency Masterclass nog niet voldoende is om de knoop door te hakken.

Onderstaande gratis lessen zijn uit de eerste week van de social media ads cursus. Namelijk les 4, les 5 en les 7. Allemaal gegeven door Mitchell zelf. 

1.0 Agency Masterclass gratis lessen

De Agency Masterclass wordt niet alleen door Mitchell gegeven. Ook Jia Ruan en Virgil Brewster spelen een belangrijke rol in deze uitgebreide cursus.

De reden hiervoor is glashelder. Iedere speler binnen Team Unstoppable heeft zijn eigen krachten. Door deze krachten te bundelen, krijg je in feite the best-of-all-worlds. 

Mitchell is zelf de ads expert. Jia is vooral goed op vlakken als mindset, invloed en macht. Virgil topt het af met zijn expert-tips en tricks. De eerste gratis les van de Agency Masterclass is...


1.1 Waarom zou je een SMMA beginnen? 

In een klein half uur legt Mitchell Weijerman je uit wat de kracht is van een Digital Ads Agency en waarom hier zoveel geld in omgaat. Dit zou al een goed beeld moeten schetsen voor jou of deze cijfers je iets lijken of niet.


1.2 De wiskunde achter financiële vrijheid

Kort & bondig. Samen met Mitchell ga je kijken naar het magische nummer. Ook wel de 'freedom-number' genoemd. Dit getal is hét getal dat jouw vrijheid "garandeert". Daarnaast ga je helder maken wat er voor nodig is om dat te behalen.

See for yourself...


1.3 De simpele methode voor goede resultaten

In dit kwartier neemt Weijerman je mee in het  geheim van succesvolle ondernemers (en chefkoks). Daarnaast legt hij je een bewezen methode voor om topresultaten te behalen.

1.4 Bonus (GRATIS) Webinar van anderhalf uur

Oké, dit is het allerlaatste wat Team Unstoppable en ik gratis kunnen weggeven. Wanneer je dan nog meer informatie wilt over het opzetten van een succesvolle Digital Ads Agency, dien je geld te investeren in de werkelijke cursus.

Als je na de review, de eerste drie gratis lessen en als laatste dit gratis anderhalf uur durende webinar nog steeds de knoop niet door kunt hakken... weet ik het ook niet meer 🙂

Agency Masterclass gratis

Over de auteur

Robert Jansen

Vrijheid. Een passief inkomen online. De mindset van een winnaar. Dat is waar ik voor sta en waar ik mijn studenten mee help. https://ikbenrobertjansen.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>