Op deze pagina schaf je de fb ads cursus aan
Robert Jansen Ondernemer
Robert Jansen
09/10/2019


Voordat je kunt inloggen, moet je eerst de Agency Masterclass kopen! Uiteraard wil je NIET teveel betalen. Wilde ik zelf ook niet namelijk.

Op deze pagina vind je de beste prijs voor Mitchell Weijerman's gloednieuwe SMMA cursus In feite heb je drie keuzes hoe je de Agency Masterclass wilt aanschaffen.

Hieronder zie je de mogelijkheden en beste prijs garantie.


1.0 Wees er eerst zeker van dat de Agency Masterclass iets voor jou is

  • Voordat je met de nieuwste cursus van Mitchell Weijerman aan de slag gaat, is het handig om te weten waar je precies aan begint. Lees VOORDAT je de Agency Masterclass koopt, daarom mijn gepubliceerde cursusreview.

Uiteraard is het ook wel zo prettig om te weten of die mede-eigenaar van Team Unstoppable wel helemaal zuivere koffie is. Ook dat heb ik uitgelegd in het artikel over mijn ervaringen met Mitchell.


2.0 Agency Masterclass kopen met drie opties

2.1 Optie 1: Een gratis introductietraining

Voordat je met de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman begint, kun je één van zijn gratis trainingen volgen. Daar krijg je verdiepende informatie van de maker zelf. Je leert kennismaken met het vak en je ziet hoe dit verdienmodel in zijn werk gaat.

Na afloop van de training krijg je een aanbod. Het beste aanbod krijg je via dit bewuste (gratis) webinar waar je je voor aanmeld. Plan een moment in wanneer jou het uitkomt, volg de training en wacht het aanbod af.

Het duurt ongeveer tussen de 60 en 90 minuten voordat je dit aanbod te zien krijgt.

2.2 Optie 2 en 3: Direct aan de slag (eenmalige of termijnen)

Het gehele gratis webinar doorlopen is een optie, maar sommigen willen zolang niet wachten voordat ze het volledige aanbod te zien krijgen. Niet iedereen heeft een engelengeduld 😉

Daarom heb ik speciaal voor jou -als bezoeker van Online Rijkdom Specialist- de link naar de huidige aanbieding van de fb ads training. De pagina met alle informatie over pakketten/prijzen en hoe je kunt betalen zie je hier.

Vandaar dat de tweede optie een Eenmalige betaling is. Dit is de aanbevolen optie, aangezien je die zo'n 200 euro scheelt in vergelijking met de derde optie; een Termijnbetaling.

Hoe wil je betalen?
  • Wil je meer informatie over het kopen van de Agency Masterclass? Laat gerust een reactie achter!

Over de auteur

Robert Jansen

Vrijheid. Een passief inkomen online. De mindset van een winnaar. Dat is waar ik voor sta en waar ik mijn studenten mee help. https://ikbenrobertjansen.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>