Wat is de prijs van de Agency Masterclass

Hoeveel kost de Agency Masterclass? Hier zie je een prijslijst!

Regelmatig krijg ik de vraag wat is de huidige prijs is van de Agency Masterclass? Wat zijn de kosten om toegang te krijgen tot Mitchell's SMMA cursus?

Voorheen kostte de cursus €1997 of kon je het in termijnen betalen van 3 x €747. Maar ik heb goed nieuws! Team Unstoppable heeft de prijs (tijdelijk) verlaagd!

Heel concreet kun je nu kiezen uit twee opties:

  • Eenmalige betaling: Dit is de meest goedkope optie waarbij je in één keer €997 voldoet
  • Termijnbetaling: Voor als je nu al van start wilt, maar het geld nog niet direct hebt liggen. Dat kost je 2 x €597 = €1194

Zijn dit de enige kosten van de Agency Masterclass?

Om eerlijk te zijn niet. Want bij het in de praktijk brengen van wat je in deze SMMA cursus leert, dien je geld te investeren. Dit geld is allemaal nodig ter opbouw van jouw agency.

Uiteraard ga je niet je geld verspillen. Zie het dan ook niet als kosten, maar als investering die je veel geld OP GAAT LEVEREN. 

Agency Masterclass actietarief

Als bezoeker van Online Rijkdom Specialist krijg je leuke extra's.


Zo kun je nu starten met de nieuwste cursus van Mitchell tegen ons tijdelijke actietarief. Deze actie geldt op dit moment nog, maar gaat er snel uit.


Bezoek de website voor meer informatie of ga direct naar de lopende actie. 

Online Rijkdom Specialist

Robert Jansen
Online Rijkdom Specialist

Robert Jansen

Het is geweldig om te kunnen "leven" van het internet. Hoe ik dit binnen 2,5 jaar heb gerealiseerd, deel ik graag (gratis) met jou. Als een simpele dude uit de Achterhoek het kan, waarom zou jij het dan niet kunnen!?

>