agency masterclass review / mitchell weijerman betrouwbaar
Robert Jansen Ondernemer
Robert Jansen
26/09/2019
 in Reviews 


Welkom bij de review van de Agency Masterclass, de nieuwste cursus van Mitchell Weijerman (Team Unstoppable).

Het mooie is wel dat niet alleen Mitchell nauw betrokken is bij de cursus, ook Jia Ruan en Virgil Brewster hebben een belangrijke inbreng aan de inhoud.

In een eerdere review van de BOL Masterclass heb ik al uitvoerig uitgelegd waarom die specifieke cursus in mijn ogen briljant is om te gebruiken om zelf te gaan verkopen via Bol.com. En pasgeleden heeft Jia Ruan de Unstoppable Mindset gelanceerd!

De nieuwe Masterclass van Mitchell Weijerman heeft echter een totaal andere insteek (maar met raakvlakken). Je leert niet te verkopen via bol, maar hoe je een succesvolle & winstgevende Ads Agency opzet. Dit heet ook wel SMMA (Social Media Marketing Agency).

 • Bekijk deze review van de SMMA cursus GOED voordat je overgaat tot kopen. De cursus van Mitchell Weijerman is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Ik geef je unieke inzichten in de Masterclass, zodat je goed weet wat je te wachten staat of je er ÜBERHAUPT aan wilt beginnen. 

Bekijk de video voor meer informatie.

1.0 Agency Masterclass eerlijke review en ervaringen

Ik voelde me vereerd om als een van de eersten met de Agency Masterclass aan de slag te mogen. Nu ik de BOL Masterclass al in de pocket heb (en hier tegenwoordig een lucratief inkomen uit haal) was ik meteen zeer enthousiast over de nieuwe Masterclass van Team Unstoppable.

De investering heb ik dan ook direct gedaan. 

Niet alleen was ik super benieuwd of deze cursus net zo goed is als hun eerste cursus.

Het is voor mij belangrijk dat ik aan jou kan laten zien wat de cursus precies inhoudt, wat je ervan kunt verwachten en of het de investering waard is. 

Introductie van de Agency Masterclass

In de introductie (door niemand minder dan Jia Ruan) wordt in een kleine 5 minuten uitgelegd wat je van de cursus kunt verwachten. Hij vertelt je waarom juist MITCHELL dé aangewezen persoon zou zijn om je te vertellen hoe je jouw eigen winstgevende SMMA kunt draaien. 

Lees deze review gauw verder. Ik laat je precies zien hoe de cursus eruit ziet en wat je te wachten staat 🙂


2.0 Opbouw van de cursus

Wanneer je bent aangemeld en ingelogd krijg je toegang tot alle video's en werkboeken. Navigeer naar 'Bekijk cursus' zodat je de introductie van Jia Ruan en alle andere modules kunt bekijken.

Dit is het eerste scherm nadat je bent ingelogd

Hieronder geef ik je een EXACTE weergave van de volledige Masterclass. Inclusief screenshots die ik tijdens het volgen van de training heb gemaakt.

Wanneer je wilt inzoomen, kun je gewoon op de afbeelding klikken.

2.1 Masterclass introductie (Jia)

De allereerste video's die je te zien krijgt, zijn puur en alleen voor de 'huishoudelijke mededelingen'. In eerste instantie krijg je van Jia Ruan duidelijke uitleg over het hoe en wat:

 • Hoe werkt het platform, wat staat je te wachten en hoe kun je het beste deze cursus aanpakken; zodat je jouw kans op succes maximaliseert.
Agency Masterclass eerste onderdeel

2.2 Week 1: Mindset voor Succes

Wat ik een groot pluspunt vind van de eerste Masterclass zijn de onderdelen over mindset. Ook in de Agency Masterclass komen mindset en je gehele attitude om succesvol te worden uitvoerig aan bod. 

De eerste week van Agency Masterclass
 • Hierin vind ik Team Unstoppable uitzonderlijk goed.

Gelukkig worden deze cruciale onderdelen ook in de nieuwe cursus uitgebreid behandeld.

Zo krijg je in de eerste week de fundamenten die nodig zijn om succesvol te worden. Je ontdekt de grootste verschillen tussen succesvolle en FALENDE ondernemers.

Grappig om te zien is trouwens dat Jia Ruan de diepte ingaat over belangrijke factoren om succesvol te worden met het internet.

Zelf had ik al een vijftal kwaliteiten opgesomd om online rijkdom te vergaren, maar in de Masterclass krijg je een aantal andere succescomponenten. Daar sta ik ook volledig achter. 

 • De eerste "week" bestaat uit 8 onderdelen en een kennisquiz.

2.2.1 De definitie van succes (en hoe zelf te integreren)

Ik kan niet anders zeggen dan dat de eerste week alleen al zeer waardevol is. Je leert hoe rijke mensen denken, wat hun gewoontes zijn en uiteraard hoe jij in hun voetstappen kunt treden.

Agency Masterclass Hoe Denken Miljonairs

Je zult zien dat de eerste drie onderdelen van Week 1 worden geleid door Jia Ruan. Daarna neemt Mitchell Weijerman het over. Jia doet de onderdelen over mindset. Mitchell legt alles uit over het opzetten van je winstgevende agency.


Aanvullende informatie

In de cursus wordt er gesproken over "weken". Dus Week 1, Week 2 enzovoorts. Alleen is het woordje week in mijn optiek niet helemaal van toepassing. Er had beter gesproken kunnen worden over "modules".


Het kan namelijk heel goed zijn dat ik twee weken doe over een week, terwijl jij met 5 dagen al klaar bent. Staar je dus niet blind op het woordje "week". Je kunt iedere module namelijk volledig in eigen tempo volgen.


Bij ieder onderdeel staat er een PDF beschikbaar gesteld, waarin je kunt mee-typen tijdens en na de video. Hierin kun je je "huiswerkopdrachten" maken en zie je een bondige samenvatting van wat je in de video leert.

Uitleg van Mitchell waarom Facebook Ads zo krachtig is

2.3 Week 2: Het Nieuwe Paradigma

Zoals ik al eerder noemde; de eerste week bevat al een schat aan informatie. Het is daarom een goede keuze van Unstoppable dat er wordt gebruik gemaakt van 'dripping'.

 • Dripping betekent dat je niet DIRECT toegang hebt tot alle modules. Stap voor stap krijg je access tot nieuwe content. Hierdoor kun je niet verzanden  in een informatie-overload.

De meeste mensen die direct toegang krijgen tot alle informatie raken 1. meestal het overzicht kwijt, waardoor de moed in hun schoenen zakt. En 2. gaan ze teveel informatie opnemen, zonder actie te ondernemen.

2.3.1 Nieuwe inzichten & praktische tools

Dingen die je voorheen nog niet zag, ga je nu zien. Deze tweede week is op zichzelf misschien al wel de kosten van de gehele cursus waard. Net als de eerste week overigens. Ieder onderdeel heeft zo ontzettend veel waarde.

 • Je krijgt inzicht in menselijk gedragpsychologiecommunicatie en hoe je winstgevende kansen herkent en pakt.

De week trapt krachtig af met hét geheim om heel veel geld te verdienen. Mitchell vertelt je misschien wel dé sleutel naar veel meer inkomsten. Het is hoe je klanten in de "waardeladder" laat klimmen, waarin jij enerzijds steeds meer biedt, waardoor zij steeds meer aan jou betalen.

Hoe dat precies in zijn werk gaat, leer je in deze module.

Uitleg waardeladder

Concreet bestaat week 2 uit de volgende onderdelen:

 • Het Fundament eerst. Hoe je waarde creëert en daar veel meer waarde uithaalt. (26 min)
 • De Dood van de Websites. Waarom een traditionele website niet meer werkt en waarom een 'verkooptrechter' jouw winst gaat maximaliseren. (18 min)
 • Ken je Verkeer. Uitleg over het A.C.T. systeem en hoe je dit inzet voor jouw business. (25 min)
 • De Perfecte Klantenformule. Je maakt voor jezelf een duidelijk beeld van jouw perfecte klant voor je agency. (24 min)
 • Jouw Identiteit Voor Succes. De langste les van deze week (45 minuten): hoe je jezelf + jouw brein herprogrammeert naar succes. Daarnaast leer je hoe je een 'klantenmagneet' wordt. (45 min)
 • Kennisquiz.
Is Mitchell Weijerman betrouwbaar?

2.4 Week 3: Attract

In de eerste twee weken stond vooral het 'hier en nu' centraal. Waar staan we nu? Waar willen we heen? Wat is onze 'desired self'? Wat gaan we inzetten en hoe gaan we dit aanpakken? Wat werkt wel, wat werkt niet. Etc.

Het wordt nu tijd om meer naar het business-gedeelte te gaan. Waarschijnlijk heb je in de eerste twee weken al een hele verandering doorgemaakt. Mindset-shifts en een compleet andere manier van denken en doen.

Agency Masterclass Methode

In Week 3 krijg je deze onderdelen:

 • Van Wildvreemde Naar Tevreden Klant. Je leert min of meer je klanten te "lezen" en aan te trekken. (20 min)
 • Het Perfecte Lokaas. Altijd (meer dan) genoeg kopers. (43 min)
 • Woorden Die Verkopen. Niet 'normaal' schrijven, maar schrijven op een manier dat aanspreekt & verkoopt. (40 min)
 • Het Facebook Platform. De gouden regels van Facebook, waarom Facebook wil dat jij geld verdient (herkenbaar vanuit waarom BOL.com wil dat jij geld verdient -zie de BOL Masterclass-) en hoe het ads gedeelte werkt. (26 min)
 • Jouw Succesvolle Facebook Campagne. Dit onderdeel duurt ruim anderhalf uur en geeft een totaal beeld van hoe je een succesvolle campagne aanmaakt en draait op Facebook! (1 uur en 40 min)
 • Pablo Picasso's Geheim. Een briljante afsluiter van deze week. Deze 'Picasso-Methode' paste ik zelf al (onbewust) toe in mijn eigen business. Prachtig en leerzaam om te zien! Daarnaast zie je een efficiënt proces om winnende campagnes op te zetten (en ook hoe het vooral niet moet). (57 min)
 • Kennistest

Mijn Ervaring met Week 3

Persoonlijk vond ik dit al een uitdagende week. Ik heb er dan ook een stuk langer over gedaan om dit goed tot me te nemen. Sommige onderdelen moest ik wel 2 of 3 keer kijken voordat het echt goed landde. 


Maar dat is wel het mooie; je kunt je tijd volledig naar eigen hand indelen en zelf je tempo bepalen. Of je over één onderdeel nu een week of een maand doet; het maakt niet uit. 

 • Het belangrijkste is dat je de stof GOED tot je neemt, er zeker van bent dat je alles goed hebt begrepen en de gevraagde opdrachten/acties hebt uitgevoerd!

2.5 Week 4: Capture

Nu wordt het menens. We gaan doorpakken met het businessmodel. Je leert kennismaken en de verdiepingsslag te maken met alle tools die je nu en in de toekomst gaat gebruiken voor je succesvolle agency. 

Ook leer je waarom je het 'pick-up artist principe' zo effectief werkt in een online business. 

Facebook Agency Pixel plaatsen

Hieronder zie je de 8 onderdelen + quiz die aan bod komen in Week 4.

 • De Giacomo Casanova Methode. Drie cruciale zaken omtrent internet marketing (en waarom dit hetzelfde werkt als je datingleven). (44 min)
 • De Machine In Elkaar Zetten. Je gaat met ClickFunnels aan de slag en kant-en-klare templates om je eigen verkooptrechter te bouwen. (35 min)
 • Funnel Blueprints. Voortzetten en verdieping van het al eerder geleerde. Blueprints en templates effectief inzetten. (33 min)
 • Wat Doen Alle Knoppen. Verdere uitleg en kennismaking over Facebook ads platform + ontcijfering van de menu's, dropdowns en knoppen. (45 min)
 • De Data Interpreteren. De verdiepingsslag van het al eerder geleerde. (30 min)
 • De Kracht Van De Facebook Pixel. Hier had ik zelf al ervaring mee. Met het gebruik van een Facebook Pixel kun je heel gericht bezoekers aantrekken en daar miljoenen mee verdienen. Je leert hoe je dit effectief inzet. (35 min)
 • Facebook Ninja Tricks. Het begin van het automatiseren - laat Facebook het moeilijke werk doen - en hoe jij je marketingstrategieën verder uitbouwt. (1 uur en 15 min)
 • Jouw Ads Schalen Naar Succes. Loslaten van wat NIET werkt, meer doen + opschalen van wat WEL werkt en splittesten. (37 min)
 • Kennisquiz

Voor jouw succesvolle agency is het belangrijk om heel gericht klanten aan te trekken. In de afgelopen weken heb je geleerd exact jouw doelgroep in kaart te brengen en deze vervolgens effectief aan te trekken.


2.6 Week 5: Transform

Wat een heerlijke, leerzame week is dit. Week 5 van de Agency Masterclass is werkelijk goud waard. Ik begin met steeds meer af te vragen waarom Mitchell en Jia niet gewoon het dubbele (of nog meer) voor deze cursus vragen.

De kans zit er overigens wel in dat ze de prijs binnenkort verhogen. Simpelweg omdat alle informatie en de resultaten die hieruit voortvloeien geweldig zijn. Prachtig. Super. Goud waard. 

 • Zoveel waardevolle informatie -op zo'n heldere manier uitgelegd- vind je bijna nergens.
Week 5 van Agency Masterclass

Als je je afvraagt waar ik het precies over heb. Dit zijn de 5 onderdelen die je voor je kiezen krijgt in Week 5:

 • The Money Is In The Followup. Ken je de uitspraak 'The Money is in the list' ? Die uitspraak klopt nog steeds, alleen laten heel veel bedrijven bergen met geld liggen. Dat gaat jou en mij uiteraard niet gebeuren, omdat je in dit onderdeel de essentie van winstgevende e-mail marketing leert. (19 min)
 • Automatiseer Jouw Succes. Doorpakken met een succesvolle e-mailmarketing opzetten. Je leert hoe je een funnel creëert en kunt gebruikmaken van de kant-en-klare templates en automations. Basically word je een pro in ActiveCampaign. (33 min)
 • Email Marketing Hacks. Zieke tricks om wildvreemde mensen tot kopen over kunt halen. Daarnaast krijg je andere tools mee om je e-mail marketing skill tot een topniveau te brengen. (39 min)
 • Train Jouw Klanten. Hoe je je waarde en klanttevredenheid makkelijk verhoogt. Het 5 punten script om jouw klanten te geven zodat zij hun sales kunnen verhogen. (13 min)
 • Kennistest

2.7 Week 6: Jouw Eerste Klant Binnenhalen

De afgelopen weken zijn hoofdzakelijk geleid door Mitchell Weijerman. Nu het over sales gaat, komt Jia Ruan bij de Agency Masterclass weer om de hoek kijken. Hij is naar eigen zeggen "de man van de sales". 

Vrgil Brewster Agency Masterclass

Deze modules komen aan bod:

 • Waarom Sales Super Belangrijk Is. In eerste instantie legt Jia de psychologie achter verkopen uit. Waarom het cruciaal is om sales te draaien. Zonder klanten heb je namelijk geen agency. Heel duidelijk. Je gaat ook een persoonlijkheidstest doen om te zien welk type verkoper jij bent. (13 min)
 • Waar Vind Je De Juiste Klanten? Dit zegt het eigenlijk al; je leert waar je allemaal de juiste klanten kunt vinden. (18 min) 
 • Hoe Jij Geen Tijd Verspilt Bij 'Gatekeepers'. Er komen strategieën aan bod om het eerste contact te leggen met een klant en GEEN tijd te verspillen bij gatekeepers. Gatekeepers zijn de mensen die tussen jou en degene die je daadwerkelijk wilt spreken instaan. (17 min)
 • Het Verkopen Aan Klanten. Leuk om voor het eerst Virgil Brewster in deze cursus in actie te zien. En je wordt flink aan het werk gezet. Deze meer dan anderhalf uur durende video geeft een uitgebreide uitleg over hoe jij als verkoper effectief te werk gaat. Omgaan met weerstand etc. En ook hoe je na het verkoopproces handelt. Er komen veel concepten aan bod en krijgt leuke oefeningen mee. (1 uur en 46 minuten)
 • Klanten Onboarding Process. Offertes opstellen, afspraken op papier zetten, samenwerkingscontracten maken. Gelukkig kun je hierin veel copy-pasten. De juridische aspecten die je niet mag missen komen aan bod. Meetings, facturen via PayPro. En heel veel meer. (47 min)
 • Klanten Behouden. Waarom het woordje 'Nee' standaard in je vocabulaire moet zitten. Communicatie met je klant; hoe, hoe vaak, veranderingen etc. Alle mogelijke scenario's komen aan bod. En WAT moet je doen als er geen betalingen binnenkomen? En hoe moet je klanten behouden? Al dit soort zaken komen aan bod. Hier zit ook een 30 dagen challenge bij 🙂 (35 min)
 • BONUS: Plug-and-Play Website Funnel. Meer klanten binnenhalen met je eigen Plug-and-Play Funnel site. Een bonus die gegeven wordt door Mitchell. (16 min)
 • Test je kennis

2.8 Week 7: Schalen

Het werkt. De eerste klanten stromen al binnen. En dit is mooi snel gegaan. Super motiverend om die resultaten te merken. En het gaat niet om enkele euro's die er betaald worden. Hier gaat grof geld in om. Heerlijk! Dankjewel Mitchell, Virgil en Jia!

Nu wordt het tijd voor de laatste week. En dit is een interessante. Soms lijkt het alsof alles veel werk is en moet je veel zelf doen. En dat is ook exact in het begin zo. In Week 7 van de Agency Masterclass staat uitbesteding centraal. 

Hoe je ervoor kunt zorgen dat je systemen voor jezelf opstelt, die anderen makkelijk kunnen overnemen en volgen. 

 • Hiermee kun je veel processen automatiseren & outsourcen zodat je zelf veel minder actief hoeft bezig te zijn.
Week 7 Agency Masterclass

Deze modules komen aan bod:

 • Oprichter Naar CEO.  In het begin ben je zelf hard bezig IN je bedrijf. Virgil en Jia laten je zien hoe je een transformatie maakt, zodat je AAN je bedrijf werkt. Zoals ik al zei, je leert hoe je meer gaat naar een 'waarnemend' rol. Je wordt de CEO; de baas van je bedrijf. (15 min)
 • Routine Voor Succes. Het opzetten van succesvolle routines en systemen. (13 min)
 • Bouw Een Dream Team. Zeer waardevolle module. Hierin leer je EXACT welke mensen je in dienst wilt nemen. Bouw een team waardoor jouw bedrijf de top bereikt. (9 min)
 • De Waarde Van Tijd. Back2Basic. Dit is een les over je manier van kijken naar 'tijd'. En waarom je iedere seconde het beste moet besteden, omdat je die NOOIT meer terugkrijgt. De kracht van het loslaten. Heerlijk en super leerzaam! (14 min)
 • Opschalen. "Work smart, not hard." (10 min)
 • Million Dollar Business. Google Drive opzetten voor een miljoenenbedrijf. (11 min)
 • Kennisquiz

2.9 Certificaat van Deelname

Na het succesvol voltooien van alle modules, het doen van alle opdrachten en je eerste (of veel meer) geld binnen te zien stromen krijg je uiteraard een Certificaat. Maar dan wel ALLEEN als je alles succesvol hebt voltooid.

Agency Masterclass Certificaat

2.10 Bonus: Groepscoaching + Live Coaching

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om bij groepscoachingsessies aanwezig te zijn. Hierin kun je iedere week zelf aanwezig zijn om knelpunten te bespreken. Of, als je er niet bij kunt zijn, kun je de sessie altijd terugkijken.

Meestal zijn hier meerdere leden van Team Unstoppable bij aanwezig die je helpen met je knelpunten. Ze beantwoorden vragen en gaan dieper op de stof in. Ook deze sessie zijn zeer leerzaam!

 • Daarnaast is er een 23 minuten durende sessie opgenomen waarin je stap-voor-stap door ClickFunnels wordt geleid.

3.0 Gratis SMMA-training en kennismaking met Mitchell

Voor meer informatie achter het brein van de Agency Masterclass, ga dan naar het artikel over Mitchell Weijerman. Je leest daar mijn ervaringen met hem als persoon en of hij betrouwbaar, scam of een oplichter is.

Het mooie is dat hij ook een Digital Agency webinar heeft opgezet waar je zo nu en dan GRATIS kunt instappen. Zodra je wilt kennismaken met hem en het opzetten van een SMMA, kun je je hier inschrijven. 


3.1 Garantieregeling van cursus

Team Unstoppable hanteert voor iedere training die zij uitbrengen een identieke garantieregeling. De BOL Masterclass heeft een 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Diezelfde garantieregeling geldt ook voor deze cursus. Als je binnen 14 dagen ontevreden bent, kun je je beroepen een refund-request.

Neem dan even contact op met het supportteam van Unstoppable.

Agency garantieregeling

3.2 Boekaanraders

Gedurende de cursus wordt er divers leesvoer aangeraden. Zie hieronder een greep van de boeken die eigenlijk een must-have zijn om te lezen. 

Bestel de boeken direct voordat je met de cursus begint; dan heb je ze alvast in huis 😉


4.0 Conclusie Agency Masterclass: wel of niet doen?

Wat een cursus. Like no other. Voordat ik begon was ik al super enthousiast en dat enthousiasme is nooit weggegaan.

Deze cursus is goud waard. Je leert een unieke High Income Skill die mij een prachtig extra inkomen oplevert. De training zit intelligent in elkaar.

Ik was in het begin al enthousiast, maar toch vond ik het nog wel vrij vaag allemaal. Het is namelijk iets compleet nieuws en totaal anders dan wat ik al kende. Dus ik moest er wel even aan 'wennen'.

Uiteindelijk heeft het mijn verwachtingen ver en ver overtroffen. Dit heb ik dan ook direct medegedeeld aan Mitchell. Hij geeft aan dat de prijs van de cursus op korte termijn gaat verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Maak daarom gebruik van de aanbieding; voor het te laat is!

4.1 Pluspunten

 • Helder & duidelijke cursus. Alles wordt heel goed, duidelijk en rustig uitgelegd.
 • Support. Geheel Team Unstoppable is hier om mensen zoals jou en mij te helpen. Kom je ergens niet uit of loop je vast? Unstoppable staat voor je klaar. De leden beantwoorden je vragen maar al te graag. Je kunt knelpunten uiteraard ook tijdens een groepscoaching kwijt.
 • Resultaat. Volg de stappen en maak de opdrachten dan kan het bijna niet anders dan dat je succes behaalt. Een 100% succesgarantie kunnen ze echter nooit geven; omdat het altijd van je eigen acties en inzet afhangt. Ik heb er in ieder geval hele mooie resultaten mee behaald. 
 • Family. De community waar je toegang tot krijgt voelt bijna aan als familie. Hecht en iedereen is behulpzaam. Dit, zodat alle cursisten naar de top gaan 🙂
 • Al met al een gouden geheel. Ieder onderdeel van de cursus is al een schat aan informatie. Ze kunnen hier makkelijk veel meer geld voor vragen. Iedere (kleine) les kan namelijk al veel opleveren.  
 • Opbouw. Er zit een logische opbouw in de cursus.
 • Overzichtelijk. Bij veel cursussen vind ik dat het ontbreekt aan overzicht, structuur of een voortgangsmeter. Aan al deze dingen is gedacht. Je kunt heel eenvoudig je eigen voortgang bijhouden en bekijken. Alles zit logisch, overzichtelijk en eenvoudig in elkaar. Fijn dat je daar geen frustraties in hebt.

4.2 Minpunten

 • You have got to put yourself out there. Oftewel; anoniem blijven zit er niet meer in als je dit wilt laten slagen. Voor sommige mensen is dat niet weggelegd en er zullen echt wel drempels zijn die je moet overwinnen.
 • Prijs. Team Unstoppable staat in mijn ogen bekend als het leveren van Topproducten. Kwaliteit. Geweldige content. Alles zit super goed in elkaar. Daar hangt wel een prijskaartje aan.
 • Investeren. Zelf vind ik het altijd prettig om te weten waar ik aan toe ben. Als ik ergens in investeer, dan verwacht ik dat het daar (voorlopig) bij blijft. Je moet echter NAAST de cursus bereid zijn om nog eens enkele honderden euro's te investeren. Onder andere in ClickFunnels, ActiveCampaign en advertentiekosten. Wel zo prettig om te weten. 

Ondanks de minpunten ben ik er heilig van overtuigd dat je altijd moet kijken naar WAT LEVERT HET OP? en WELKE RESULTATEN KRIJG IK?

Kortom:

 • Focus je niet alleen maar op de kosten. Leg je focus op de winst. Waar zie jij jezelf staan VOORBIJ de investeringen? Kijk vooral naar wat het je brengt. Om de resultaten te behalen moet je geld investeren. En nu weet ik dat maar weinig mensen hiertoe bereid zijn. Misschien is dat PRECIES waar Team Unstoppable op filtert. Op de mensen die serieus zijn. Toegewijd. Die kleine groep mensen die het niets uitmaakt wat het kost; omdat ze weten hoe hun leven verrijkt wordt.

Eindoordeel Agency Masterclass

7.9

Inhoud

8.5/10

Effectiviteit

8.3/10

Presentatie

7.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

6.0/10

Over de auteur

Robert Jansen

Vrijheid. Een passief inkomen online. De mindset van een winnaar. Dat is waar ik voor sta en waar ik mijn studenten mee help. https://ikbenrobertjansen.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>