Gratis Lessen BOL Masterclass

3 Gratis Lessen van de BOL Masterclass (Team Unstoppable)

Ben je op zoek naar gratis lessen voor de BOL Masterclass? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ik kan me namelijk maar al te goed voorstellen dat je iets meer informatie wilt over de cursus van Jia Ruan voordat je de investering doet.

Wel zou de al eerder geschreven recensie van de BOL.com Masterclass al veel inzichten moeten geven. 

Mocht je daar tóch nog niet genoeg aan hebben, dan zullen onderstaande gratis lessen van de cursus je helpen de knop door te hakken. Hopelijk kun je het na het volgen van deze gratis lessen de beslissing maken of je de cursus gaat kopen, of dat je het voor altijd aan je voorbij laat gaan!

1.0 Dit zijn de 3 gratis lessen van de BOL.com Masterclass

Vrijwel de gehele BOL.com Masterclass wordt 'geleid' door Jia Ruan. Hij is het voornaamste brein achter de cursus en zal dus ook de rol van cursusleider op zich nemen.


1.1 De Weg Naar Succes door Jia Ruan

Dit is de allereerste module van de BOL Masterclass. En ik kan je nu al zeggen... ga er even rustig voor zitten. Het duurt namelijk langer dan een uur. Maar zoals je uit de video al merkt, bevat deze allereerste video al een TON aan waardevolle informatie. 


1.2 De 100K Mindset Gratis Les

Volgens Jia is mindset KEY om succesvol te worden. En daar sta ik 200% achter. Met een verkeerde instelling kom je er niet. Neem de 100K mindset aan (waar een onuitputtelijk doorzettingsvermogen onderdeel van is) en je wordt bijna gegarandeerd een succes.


1.3 E-Commerce 101

De basis van e-commerce. Met deze derde (en laatste) gratis les van de cursus leer je de fundering voor jouw e-commerce business te leggen. Geniaal. Prachtig. Super waardevol.

1.4 Bonus: Gratis Webinar van 1,5 uur

Oké, dit is het allerlaatste wat Team Unstoppable en ik gratis kunnen weggeven. Wanneer je dan nog meer informatie wilt over je eigen online business opbouwen, dien je geld te investeren.

Als je na de review, de eerste drie gratis lessen en als laatste dit gratis anderhalf uur durende webinar nog steeds de knoop niet door kunt hakken... weet ik het ook niet meer 🙂

Gratis Lessen cursus Jia Ruan
Robert Jansen

Het is geweldig om te kunnen "leven" van het internet. Hoe ik dit binnen 2,5 jaar heb gerealiseerd, deel ik graag (gratis) met jou. Als een simpele dude uit de Achterhoek het kan, waarom zou jij het dan niet kunnen!?

>