Wie is Boyd Hoek
Robert Jansen Ondernemer
Robert Jansen
05/03/2020
 in Personen 


Boyd Hoek, de eigenaar van de SMMB Masterclass staat onder vuur. De één vindt hem de bom. De ander wil er niets mee te maken hebben.

Sommige mensen krijgen namelijk al snel de indruk dat Boyd Hoek een scam is en je geld probeert af te troggelen met een nepcursus van een kleine duizend euro. 

In deze blog wind ik er geen doeken om. 

Je krijgt van mij de keiharde waarheid en antwoord op de vraag:

 • Wie is Boyd Hoek?
 • Wat zijn mijn ervaringen met hem en zijn ads bureau cursus?
 • Is Boyd betrouwbaar of pure scam?
 • Wat klopt er van alle negatieve verhalen die er de ronde doen?
 • Hoe je het beste met hem om kunt gaan.

1.0 Wie is Boyd Hoek (het begin)

Eerst even een korte introductie over de beste man himself. Mocht je trouwens meer willen weten over mijn ervaringen met zijn SMMB Masterclass, dan raad ik je aan de review hiervan te lezen.

Boyd is erg jong, net 20 (in 2020). Hij ziet er zeker niet uit als de doorsnee ondernemer.

Zeker als je bedenkt dat hij social mediadiensten verkoopt aan andere ondernemers, dan verwacht je misschien iemand die er wat representatiever uitziet. 

Hij heeft een wat hippie/alternatief-achtige look, maar wel serieus en zakelijk. Het is niet zo'n mooiboy als Jia.

Boyd Hoek Betrouwbaar

Wat we ons goed moeten beseffen is dat wat Boyd Hoek heeft gedaan ontzettend knap is. Niet veel mensen schoppen het zo snel zo ver.

Gratis kennismaken met Boyd en zijn werkwijze? Bekijk zijn gratis tools en webinar om de grondbeginselen te leren van een eigen online business.


1.1 Zijn succes in een notendop

Boyd was een school-dropout. Hij ging van de middelbare school en had zijn leven totaal niet op orde. Heel simpel gezegd heeft hij binnen twee jaar een business opgezet waarmee hij meer dan 10k per maand verdient.

 • Dit zonder enige relevante werkervaring.

Mooi toch hoe de dingen kunnen lopen?

Ik heb geregeld contact gehad met Boyd over de ads cursus. Hij (en zijn team) zijn ontzettend rap met het beantwoorden van organisatorische en andere vragen over de cursus. Meestal had ik binnen een paar uur een antwoord. In ieder geval diezelfde dag nog.

Ook als je vragen hebt over je business, kun je deze altijd aan Boyd stellen via de community of in de live-calls. Dit klinkt als een beperking, maar omdat andere mensen hun vragen ook op deze manier stellen, kun je ook van hen leren.


1.2 Hoe zit het met het bedrijf van Boyd Hoek?

We kunnen er hele verhalen omheen wikkelen, maar dat is niet nodig. Boyd en zijn onderneming zijn volledig legitiem en betrouwbaar. Mijn ervaringen zijn dan ook altijd erg positief geweest.

Het team biedt uitmuntende service en Boyd geeft een duidelijke uitleg in de masterclass.

Eigenlijk heb ik er niets op aan te merken. Je merkt gewoon dat hij het beste met je voor heeft. Het succes en de vrijheid die hij ervaart deelt hij graag met anderen. Dat is mooi als iemand zo open kaart wilt spelen.

Vaak hoor je toch van mensen dat ze hun methode liever voor zichzelf houden. Boyd doet dat niet. Hij heeft niets te verbergen en is niet bang voor concurrentie. En JUIST daardoor is hij zijn concurrentie voor. Ik vind het mooi.

1.3 Geloof de negatievelingen niet 

En daarmee ontkracht ik alle negatieve verhalen die erover Boyd de ronde gaan. In mijn optiek komt dit vaak juist voort uit een soort van jaloezie. En dat is ook niet gek of raar. Ik bedoel... wie fixt er nu zo'n inkomen binnen enkele jaren?

Dat is best jaloersmakend voor veel mensen.

Een grappige video die ik laatst tegenkwam over Boyd is die van 'Egbert Reacting'. Check hem hier:

In de video zie je hoe Egbert de arme man he-le-maal afbrandt. Alles leuk en aardig... jij en ik weten nu waarom

Jaloezie in mijn ogen niet echt een werkbare emotie. Je kunt het beter 'ombuigen' naar iets positiefs. Overigens heb ik wel hard moeten lachen om Egbert. Ook leuk dat hij mijn website nog kort in beeld brengt.

Alleen ben ik het niet met hem eens. Boyd komt misschien wat overdreven over, maar hij heeft recht van spreken. Hij heeft iets neergezet waar je U tegen zegt. Dat wordt wel duidelijk uit zijn masterclass.

En dat kun je haten, of je kunt er van leren. Of beide.


Boyd Hoek en zijn onderneming zijn legitiem


Bestaande handelsnaam: Digital Presence
KvK nummer: 70062420
Adresgegevens: Duinlustparkweg 44, 2061LD te BloemendaalOver de auteur

Robert Jansen

Vrijheid. Een passief inkomen online. De mindset van een winnaar. Dat is waar ik voor sta en waar ik mijn studenten mee help. https://ikbenrobertjansen.nl

 • Totaal niet doorzichtig dat dit een een-tweetje is tussen jullie, jongens. Gadverdamme, man. Ga svp een echte baan zoeken of opleiding volgen ipv het spuien van dit soort oplichting online. En dat nog eens in deze tijden; schaam je kapot.

  • Vraag me altijd af hoe mensen zoals jijzelf hier terecht komen. Als het je niet zint, niemand verplicht je om hier te zijn. Maar toch ben je hier en neem je de moeite een reactie te plaatsen. Wat zegt dat over jou?

 • Wat ik nog het knapste vindt aan dit hele bedrijf, is hoe ze er in geslaagd zijn bijna 100% van alle google hits te herleiden naar pagina’s die deze scammethode verheerlijken. Het is nochtans simpel: zoek op Google Maps even op de locatie van het bedrijf Digital Presence Duinlustparkweg 44 bloemendaal. Een van de weinige plaatsen waar je ongecensureerde commentaren kan vinden.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >