Cryptocurrency Beginnerscursus Review Ervaringen

Cryptocurrency Beginnerscursus (AllesOverCrypto) Review en Ervaringen

De Cryptocurrency Beginnerscursus van AllesOverCrypto (Derek Westra & Patrick Suiker) is in 2019 uitgebracht.

Voor mensen die weinig tot geen weet hebben van cryptocurrency, zou dit een perfecte eerste stap kunnen zijn om kennis te maken met de wereld van crypto. En er het eerste geld (en nog veel meer) mee te verdienen. 

Derek Westra en Patrick Suiker hebben hun uiterste best gedaan om een zo duidelijk mogelijke cursus op te zetten voor crypto-leken. Of, als je wel enigszins bekend bent met cryptomunten, hoe je het voor jezelf rendabel en winstgevend maakt.

 • In deze Cryptocurrency Beginnerscursus review vertel ik je al mijn ervaringen met de training van Alles Over Crypto. De vraag is vooral of het je geld waard is, of dat vooral Patrick en Derek degenen zijn die met de winst weglopen.

Cryptocurrency Beginnerscursus actietarief

Als bezoeker van Online Rijkdom Specialist krijg je leuke extra's.


Zo kun je nu starten met de cursus van Derek en Patrick tegen ons tijdelijke actietarief. Deze actie geldt op dit moment nog, maar gaat er snel uit.


Ook kun je hun gratis bitcoin training volgen! Hierin leggen ze de grondbeginselen uit van crypto trading en hun aanpak.

Online Rijkdom Specialist

Robert Jansen
Online Rijkdom Specialist

Bekijk de video voor meer informatie.

1.0 Wat is de Cryptocurrency Beginnerscursus?

Je hoeft geen geleerde te zijn om te weten dat cryptocurrency HOT is. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in de digitale munten. Niet alleen dat, het wordt aangeraden om in te stappen nu je er nog veel mee kunt verdienen.

Wie weet staat de crypto koers op den duur wel zo hoog, dat het niet meer aantrekkelijk is voor 'normale' mensen om in te kopen. Alleen hoe moet je in hemelsnaam instappen als je er totaal geen kaas van hebt gegeten?

Voor DIE mensen, de crypto-leken (zoals ik voorheen was), is deze Cryptocurrency Beginnerscursus op touw gezet. Een allesomvattende cursus om snel, veilig en winstgevend met cryptomunten te beginnen.

Je kunt nu instappen in de cursus voor een zeer schappelijke prijs. Om je een duidelijk beeld te geven van wat de cursus precies inhoudt heb ik mezelf ondergedompeld in de materie. In deze review lees je mijn ervaringen!


2.0 Opbouw van de cursusomgeving

Na betaling op de AllesOverCrypto-kortingspagina krijg je een mailtje toegestuurd met als titel: 

Crypto Cursus Navigatiemenu
 • "Gefeliciteerd! Je bent succesvol ingeschreven voor de Cryptocurrency Beginnerscursus."

Vervolgens maak je je registratie in orde en kun je de cursusomgeving in. 

Zodra je inlogt zie je aan de linkerkant het navigatiemenu. In mijn geval zie je dat ik alles al heb doorlopen. Bij jou staat de teller op 0 uiteraard, omdat je nog moet beginnen. 

Hieronder zie je stap voor stap, per onderdeel uitgelegd wat er allemaal behandeld gaat worden.


2.1 Module 0: Introductie

Voordat je met het echte werk aan de slag gaat, krijg je in de cursus een inleiding. In tekstvorm komen er verschillende onderdelen aan bod:

 1. 1
  De ontwikkeling van geld
 2. 2
  Bitcoin
 3. 3
  Blockchain
 4. 4
  Smart Contracts
 5. 5
  Soorten cryptocurrency's
 6. 6
  Adoptiemodellen
Crypto en Geld

Deze inleiding en introductie heb ik als zeer uitdagend ervaren. Aangezien ik voorheen nog TOTAAL geen bekende was met crypto valuta, was het allemaal nieuwe informatie. Er komt hier veel op je af.

Het is wel een goede zaak dat al deze zaken aan bod komen, omdat je daar later in de cursus veel profijt van hebt. Neem er dus je tijd voor en probeer niet alles door te haasten. Door ook dit gedeelte met de volle aandacht te behandelen en in je op te nemen, weet je later beter hoe je te werk moet gaan.

Toch voelde het soms echt alsof ik even door de zure appel heen moest. Het is veel informatie met moeilijk vakjargon. Achteraf ben ik blij dat mij deze kennis beschikbaar is gesteld. Ik ben op een totaal andere manier naar geld gaan kijken en hoe daar op dit moment gebruik (en misbruik) van gemaakt wordt. Onder andere door banken en overheden.

 • En waarom crypto's daarin een uitkomst kunnen bieden.

Aanvullende informatie

Naast de informatie krijg je altijd de mogelijkheid om je knelpunten bespreekbaar te maken in het onderdeel discussie. Ga vooral het gesprek aan als je ergens niet uit komt!


Het is ook prettig dat aan het eind van ieder subonderdeel een quiz wordt gedaan. Je kennis wordt dan op de proef gesteld. Zo kun je nagaan of je alles goed hebt begrepen.


Derek en Patrick staat open voor feedback. Je kunt hen daarom altijd een mailtje sturen als je op- of aanmerkingen hebt over de cursus of een onderdeel. Tussentijds krijg je regelmatig de vraag of je nog zaken hebt die voor verbetering vatbaar zijn. 

Cryptocurrency Beginnerscursus quiz

2.2 Module 1: Crypto Kopen

Na een lastig en theoretisch begin zijn we nu aangekomen bij HET ECHTE WERK. Ik sprong een gat in de lucht omdat ik nu echt iets kon gaan doen. Het voelde eerst even als 'going back to school', terwijl ik altijd een hekel had aan de schoolbanken. 

Gelukkig valt het uiteindelijk erg mee. En leren hoe je belachelijk veel geld verdient met crypto coins is vele malen interessanter dan die lessen levensbeschouwing en geschiedenis van vroeger.

In module 1 ga je lekker aan de slag en zet je de eerste beginselen voor crypto trading.

Om te beginnen worden er een tweetal tools aangereikt die (volgens de docenten) absolute must-haves zijn:

Cryptocurrency Beginnerscursus

Je krijgt een stap-voor-stap uitleg over het aanmeldproces en hoe je je eerste crypto munten inkoopt op Bitvavo en Binance. Daarna zijn er nog optionele websites waar je je kunt aanmelden om andere crypto's te gaan handelen.

Deze 4 optionele websites worden in de eerste module behandeld:

Dompel je lekker onder in de materie en ga aan de slag met de tools, Zelf ben ik begonnen met de twee musthaves en ben ik later pas aan de slag gegaan met de optionele 4 tools. Het fijne is dat je bij onduidelijkheden tussendoor weer even terug kunt gaan naar module 0; waar alle theorie in opgesomd staat.

 • Ook deze module wordt afgerond met een kennistest en de optie om je mening te delen.

2.3 Module 2: Crypto beveiligen

Als je geld op je bankrekening hebt staan, dan is de desbetreffende bank verantwoordelijk voor het beveiligen en afschermen van je geld. 

crypto beveiligen

Aangezien het handelen in cryptocurrency los van de banken staat, is het van belang dat je ZELF jouw munten gaat beveiligen tegen bedreigingen. 

 • Dit klinkt misschien moeilijk, maar valt reuze mee.

In de tweede module leer je daarom hoe je de volledige verantwoordelijkheid neemt over het beveiligen van je crypto's.

Je krijgt onder andere les in:

 • Software Wallet
 • Hardware Wallet
 • Paper Wallet
 • Tweestapsverificatie (2FA) 

Dit zijn diverse manieren om je crypto te beveiligen. In de bijbehorende video's krijg je een duidelijke uitleg over hoe je je crypto beveiligd en wat de bijkomende voor- en nadelen zijn per manier van beveiligen. 

LET OP

Om de eindtest van deze module te behalen dien je een 100% goed score te krijgen. Oftewel; je MOET alle vragen goed beantwoorden. Neem alle informatie dus zorgvuldig in je op, want dit is een pittige test 😉

Crypto beveiligen kennistest

2.4 Module 3. Winsten uitbetalen 

Crypto munten zijn op zichzelf losstaand van de banken. Uiteindelijk is de hele crypto trading gebeuren pure handel. 

Het zijn losstaande coins waar je (op dit moment) nog niet mee kunt betalen in de supermarkt of andere winkels.

 • Misschien is dat toekomstmuziek.

Daarom is het wel zo fijn om digitale munten om te rekenen en uit te laten betalen naar echt geld.

Crypto Munten Winst

Hoe je je cryptogeld laat uitbetalen naar keiharde euro's leer je in deze derde module. 

Je leert hoe je je winst laat uitbetalen via:

 • Bitvavo
 • Bitonic
 • Kraken

De kennistest die bij deze module hoort was alweer een stuk makkelijker. Plus je hoeft "slechts" 70% goed te hebben om door te kunnen naar de volgende module!

Cryptocurrency Beginnerscursus

2.5 Module 4. Initial Coin Offerings (ICO's) 

Initial Coin Offerings betekent ook wel 'het aanbieden van een nieuwe munt'. Vergelijkbaar met een crowdfunding voor een nieuw cryptobedrijf. Bij de opstart heeft een bedrijf startkapitaal nodig om het nieuwe idee van de grond te krijgen.

ICO en STO

In de vierde module leer je hier ALLES over en wat dit te maken heeft met crypto. Je krijgt les in hoe je meedoet aan een ICO. 

 • ICO: Initial Coin Offering 
 • STO: Security Token Offering

Ik ga verder niet in op het technische aspect van ICO en STO; dit komt allemaal uitvoerig aan bod in deze module. 


2.6 Module 5. Crypto trading

In de laatste officiële module van de Cryptocurrency Beginnerscursus "valt alles samen". Dit is waar het om draait en hier leer je hoe je echt als crypto handelaar te werk gaat. Deze module leert je het spel te spelen van het crypto traden.

Super interessant en leuk om te doen. Op dit moment van schrijven gaan er al miljarden euro's om in de crypto munten.

Dat zal in de toekomst alleen maar meer worden. Het is daarom nu je kans om ook onderdeel uit te maken van de digitale munten. 

 • We kunnen er straks namelijk niet meer omheen. 
Trade Cryptocurrency

Cryptocurrency is een wereldje op zich die in de loop der tijd de wereld kan gaan overnemen. Zo wordt voorspeld. Deze module is opgesplitst in 5 onderdelen:

 • Exchange
 • Bubbels, Emoties & Marktcyclussen
 • Support & Resistance
 • Candlesticks
 • Live Trade; Derek en Patrick laten LIVE zien hoe een handel gaat 🙂

Het uitdagende aan deze module is om ALLE gegeven informatie goed onder de knie te krijgen. Je krijgt namelijk voor ieder losstaand onderdeel een aparte kennistoets!


2.7 Bonussen en eindexamen

Na alle reguliere modules krijg je ook een bonussectie. Met name de bonus 'Bitcoin en Cryptocurrency begrippenlijst' is super handig, omdat je hier nog veel termen en vakjargon in terug kunt vinden. Als er tussendoor dus dingen zijn waarvan je de betekenis niet weet; snel even opzoeken je kunt weer verder 🙂

Dit zijn de 6 bonussen:

 • De VIP Groep: Beginnerscursus
 • E-boek 1: De Bitcoinbijbel
 • E-boek 2: De juiste cryptocurrency's kopen en verkopen op de juiste momenten
 • E-boek 3: Bitcoin & Belasting
 • E-boek 4: 12 Waardevolle cryptotips voor beginners
 • E-boek 5: Cryptocurrency begrippenlijst

Krijg je een certificaat?

Yes! Wanneer je het eindexamen met succes heb afgerond (60 vragen waarvan je er 48 goed moet hebben) krijg je een certificaat van AllesOverCrypto: De Cryptocurrency Beginnerscursus.


3.0 Gegevens van het bedrijf 'AllesOverCrypto'

De docenten Patrick en Derek zijn uitermate betrouwbaar in mijn ogen. Je merkt aan ALLES dat het ware autoriteiten zijn in het digitale geld en handelen. Als je je afvraagt of ze misschien oplichters zijn; allesbehalve.

Het zijn experts die graag hun expertise met andere mensen willen delen. ​In dit artikel ga ik verder in op de betrouwbaarheid van Derek Westra en Patrick Suiker.


3.1 Alles Over Crypto login

Om in te loggen in de Cryptocurrency Beginnerscursus ga je naar de inlogpagina.


3.1 Garantieregeling van online cursus

Er geldt een 90 dagen niet goed, geld terug garantie.


4.0 Cryptocurrency Beginnerscursus conclusie + eindoordeel

Zoals je merkt ben ik zeer tevreden met deze training. De resultaten spreken dan ook voor zich. Voor het eerst (na al die jaren) weet ik hoe ik moet handelen in crypto's. Al met al is het de investering dan ook dik waard. Die heb ik er namelijk al dubbel en dwars uit (en zit inmiddels ver daarboven). Dankjewel Patrick en Derek!

4.1 Pluspunten

 • Alles wordt aandachtig en helder uitgelegd.
 • De video's zijn met een prettige stem ingesproken.
 • Uitgebreide bonussen die werkelijk iets toevoegen
 • De algehele cursus zit top in elkaar. Voor iedere beginner is dit bijna een musthave als je wilt starten met handelen in crypto's. 
 • Al met al een super cursus. Helemaal voor de prijs die je ervoor betaald.
 • Overzicht van de cursus is erg duidelijk; je kunt makkelijk nog eens terugbladeren en de voortgang is duidelijk meetbaar.

4.2 Minpunten

 • Lange en lastige introductie met veel moeilijke termen. Dit is echt even doorbijten.
 • Voor de experts Patrick Suiker en Derek Westra is alles glashelder; en soms praten ze alsof dit voor de cursist ook zo is. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van vakjargon zou het mooi zijn als er nog een (korte) uitleg bij wordt gegeven. 

4.3 Cryptocurrency Beginnerscursus actietarief

Als bezoeker van Online Rijkdom Specialist krijg je leuke extra's.


Zo kun je nu starten met de cursus van Derek en Patrick tegen ons tijdelijke actietarief. Deze actie geldt op dit moment nog, maar gaat er snel uit.


Ook kun je hun gratis bitcoin training volgen! Hierin leggen ze de grondbeginselen uit van crypto trading en hun aanpak.

Online Rijkdom Specialist

Robert Jansen
Online Rijkdom Specialist

Eindoordeel Cryptocurrency Beginnerscursus

9

Inhoud

9.0/10

Effectiviteit

8.0/10

Presentatie

8.0/10

Betrouwbaarheid

10.0/10

Garantieregeling

10.0/10
Robert Jansen

Het is geweldig om te kunnen "leven" van het internet. Hoe ik dit binnen 2,5 jaar heb gerealiseerd, deel ik graag (gratis) met jou. Als een simpele dude uit de Achterhoek het kan, waarom zou jij het dan niet kunnen!?

>
5K+ Affiliate Marketing Business 3d

Wil jij naar €5000 en meer per maand met affiliate marketing?


Download mijn bewezen methode (t.w.v €77) nu gratis.

Naar wie mag ik het sturen?

Je gegevens zijn uiteraard 100% veilig.