Joshua Kaats ervaringen
Robert Jansen Ondernemer
Robert Jansen
02/03/2020
 in Personen 


Joshua Kaats is bekend van zijn dropship cursus. Volgens velen is hij dé man bij wie je terecht kunt voor AL je vragen omtrent e-commerce.

Maar is dit wel echt zo?

In deze blog ontdek je mijn ervaringen na het volgen van zijn cursus en het ondergaan van zijn persoonlijke coaching. De hamvraag is dan ook wie Joshua Kaats precies is. En is hij betrouwbaar of misleidend?

Hiep hiep hoera! Verjaardagsactie van Joshua: beginnen met de Dropship Academy voor €697!  Klik hier en maak gebruik van de actie.

1.0 Mijn ervaringen met Joshua Kaats

Dropshipping is in Nederland bijna onlosmakelijk verbonden met Joshua Kaats. Deze jonge internetondernemer heeft zelf veel geld verdiend met dropshipping en laat je in de Dropship Academy cursus hoe jij dit ook kunt doen. 

Er zijn mensen die hem helemaal geweldig vinden, terwijl anderen hem zien als "heb je er wéér zo 1".

Bekijk gerust de video die ik een tijdje terug over Joshua heb gemaakt. Hieruit wordt al het een en ander duidelijk. 

1.1 Wie is Joshua Kaats precies?

Als je Joshua's instagram bezoekt, dan lijkt het in eerste instantie alsof je een coole hiphopper voor je hebt. In sommige posts zie je hem in een mooie auto zitten en ergens anders zie je hem ergens mooi poseren. Hij komt over als een 'relaxte dude'. 

  • Het grappige is dat achter deze plaatjes een hardwerkende ondernemer schuilt die PRECIES weet wat hij doet.

Zowel ik als andere ondernemers kennen Joshua als een toegewijde coach die graag tijd voor je vrijmaakt. Wekelijks zijn er meerdere mogelijkheden voor coaching via groepsgesprekken. Doordat hij en zijn team gedetailleerd ingaan op vragen van anderen, kun je hier erg veel van leren.

Net als bijvoorbeeld Jia Ruan besteedt ook Joshua veel aandacht aan het ontwikkelen van de juiste mindset voor succes. Ik ben me er maar al te bewust van dat 'je manier van denken' en 'algehele attitude' super belangrijk is. 


2.0 Waarom Joshua Kaats 100% betrouwbaar is

Je mindset kan jouw succes maken. Of breken... Joshua Kaats is hier zich uiteraard ook maar al te bewust van. Vandaar dat hij in zijn cursussen wezenlijk veel aandacht aan mindset besteedt. Terecht.

Daarnaast is hij zeer transparant in wat hij doet. Joshua is niet bang om over zijn fuck-ups te praten.

Zo heeft hij een keer veel schade geleden omdat hij een product verkocht dat inbreuk maakte op het merkrecht van een grote partij.

Ik vind dit enorm sterk omdat Joshua laat zien dat hij ook fouten maakt. Jawel! Hij is een echt persoon. Een mens.

wie is joshua kaats

Het feit dat hij zijn fouten en 'kwetsbare kant' durft te laten zien, zegt mij drie dingen:

  1. Hij is niet perfect en doet zich ook niet zo voor. Oftewel; door deze transparantie zie je dat hij authentiek is.
  2. Het toont een OPRECHTE wil om mensen te helpen. Door zijn fouten te delen hoopt hij dat jij diezelfde fout NIET maakt.
  3. Falen is een belangrijk onderdeel van succes. Hij heeft de zaken goed voor elkaar en laat je zien wat ervoor nodig is om dat te bereiken.

Daarnaast zoekt Joshua soms de grens op in zijn benadering. Als je wat braaf bent aangelegd, kun je hier veel van leren. 

Wist je trouwens dat Joshua tijdelijk een actie heeft lopen op zijn cursus? Bekijk hem hier.


2.1 Wat doet Joshua allemaal?

Joshua Kaats is net als ik een digitale nomade. Tijdens zijn studie commerciële economie begon Joshua in zijn vrije tijd met dropshipping. In eerste instantie was bedoeld als bijbaantje. Om wat geld bij te verdienen. En toen is het balletje gaan rollen.

Dropship Academy logo

Binnen de kortste keren verkocht Joshua voor (tien)duizenden euro’s per maand.

Hij zette zijn studie op een laag pitje en richtte zich fulltime op het ondernemen en reizen.

Vervolgens ging hij zich richten op hoe hij les kon geven. Hoe hij zijn expertise, kennis en kunde kon 'doorgeven' aan anderen. De Dropship Academy werd geboren. 

Wat ik zelf erg mooi vindt om te zien is dat hij zelf voortdurend bezig is om zichzelf en zijn business te optimaliseren. Zo is Joshua bezig met MasterMoves van Eelco de Boer. Een prijzig traject waarin je leert het beste uit jezelf en je business te halen, zodat je nóg succesvoller wordt dankzij het internet.

Naast zijn activiteiten in de e-commerce is Joshua ook actief in de fitnessbranche. Via zijn bedrijf Fitformation biedt hij personal training op afstand aan.


2.2 Nieuw, onbekend businessmodel

In 2020 is Joshua met een heel nieuw initiatief gestart. Namelijk het vernieuwde en nu nog relatief onbekende high ticket dropshippen. Dit is een hele andere tak van sport dan het normale dropshippen met leveranciers uit China en andere Aziatische landen.

Daarom heeft Kaats de High Ticket Dropship Academy gelanceerd. Op dit moment geldt er een gereduceerd tarief op deze High Ticket Academy; de prijs zal later omhoog gaan.

Bekijk de lopende aanbieding op de HTDSA hier of lees eerst mijn High Ticket Dropship Academy review met mijn mening + ervaring. Zo nu en dan geeft Joshua ook een gratis training over hoe je zelf begint met high ticket dropshippen. Echt een aanradertje om te kijken.

Joshua Kaats High Ticket dropshipping

2.3 Wat is de leeftijd van Joshua Kaats?

Joshua Kaats is geboren op 15 december 1995. Dat betekent dat hij in 2020 de leeftijd van 25 bereikt. Bizar om te zien dat iemand op zo'n jonge leeftijd al zulke prachtige resultaten kan behalen. Zo zie je maar, hoe eerder je begint, hoe eerder je binnen bent!


2.4 Hoeveel vermogen heeft Joshua opgebouwd?

Joshua heeft inmiddels miljoenen omgezet. Hij heeft van de winst ook een fijne rolex kunnen kopen, een dikke lambo en een ferrari. Hoeveel vermogen hij nu werkelijk heeft, dat heeft hij zelf ook niet echt precies voor ogen omdat het veel verder reikt dan het geld wat op zijn bank staat.


3.0 Hoe vind je Kaats online?

Joshua Kaats deelt op verschillende vlakken zijn kennis en kunde:

Hij komt misschien over als een 'lauwe gozer', maar Joshua Kaats heeft niet zo'n heftige reputatie als Jia Ruan van de BOL Masterclass. 

3.1 Hij bezit deze bedrijven

Joshua Kaats is voornamelijk bekend geworden met zijn Dropship Academy. In de Academy leert hij je hoe je een succesvolle dropshipping business opzet. Hij bespreekt daarbij alle aspecten, van de benodigde mentaliteit tot het bouwen van je eigen webwinkel tot het gevonden worden in de zoekmachines en alles daar voorbij.

Een tweede project van Joshua is De Succesformule. In deze online cursus leert hij jou samen met Business Coach Jaap Hulsmann alles dat je nodig hebt om succesvol te kunnen ondernemen.

Joshua Kaats en zijn bedrijf zijn volledig legitiem:

Bestaande handelsnaam: Dropship Academy B.V.
KvK nummer: 73735884
Adresgegevens: Jan de Kuijerstraat 20, 3404GH te IJsselstein

3.2 Conclusie: deze man is top

Het moge duidelijk zijn. Joshua Kaats is ALLESBEHALVE een oplichter. Samen met Sven Jansen en andere leden van Team Dropship Academy werken ze hard om zoveel mogelijk mensen aan vrijheid te helpen.

Het leek er even op dat hij in opspraak zou komen in TROS Radar, maar dat is later ongegrond verklaard. Radar vindt Kaats namelijk ook betrouwbaar en er is absoluut geen sprake van misleiding.

Hij is een betrokken en gedreven ondernemer die anderen graag helpt bij het opzetten van hun eigen dropshipping business. Je merkt in alles dat dit zijn passie is. Mensen helpen om een eigen succesvolle business op te zetten, zodat ook zij als digitale nomade -of in ieder geval in vrijheid- kunnen leven.

Hiep hiep hoera! Verjaardagsactie van Joshua: beginnen met de Dropship Academy voor €697!  Klik hier en maak gebruik van de actie.

Over de auteur

Robert Jansen

Vrijheid. Een passief inkomen online. De mindset van een winnaar. Dat is waar ik voor sta en waar ik mijn studenten mee help. https://ikbenrobertjansen.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>