Mitchell Weijerman review ervaringen
Robert Jansen Ondernemer
Robert Jansen
07/10/2019
 in Personen 


De frontman van de Agency Masterclass is Mitchell Weijerman. Graag ga ik kort even in op wie hij is, waar je hem kunt vinden en of hij wel helemaal te vertrouwen in. In dit artikel met bijbehorende video ontdek je mijn ervaringen met Mitchell Weijerman.

Wil je meer weten over de cursus zelf en wat je daarvan kunt verwachten? Bekijk hier de review van de Agency Masterclass! Ik laat je PRECIES zien hoe de cursus eruit ziet en wat mijn ervaringen en resultaten zijn ­čÖé

Bekijk de video voor meer informatie.

Mijn ervaringen met Mitchell Weijerman

Veel mensen hebben bij Jia Ruan -de maker van de BOL Masterclass en directe collega van Mitchell- het idee dat hij een scam is. Dit heeft waarschijnlijk met zijn extraverte en verkoperige gedrag te maken.

Mocht je Jia maar niets vinden, dan kun je ook de Agency Masterclass misschien beter aan je voorbij laten gaan. Want Jia Ruan neemt ook meerdere lessen op zich gedurende de cursus. 

Bekijk onderstaande video waarin ik je meer over Mitchell Weijerman (maker van de Agency Masterclass vertel). Of scroll verder naar beneden voor de huidige cursusaanbieding en de blog.


Meer informatie over Weijerman

Als je meer wilt weten over "het brein" achter de gloednieuwe cursus, hier vind je meer informatie:

Net als Jia Ruan zie ik Mitchell als een persoon die anderen wil helpen.

Ook al lijkt het niet altijd zo, ook Ruan is hier om mensen te helpen. Hoe verkoperig of 'sneaky' hij misschien ook mag overkomen. Zoals hij in de cursus ook uitlegt (en je laat zien hoe jij dit ook moet doen) zijn we ALLEMAAL verkopers.

We moeten allemaal wel eens mensen beïnvloeden. Maar dat is niet perse uit eigenbelang. En dat is niet perse slecht.

Juist door te weten hoe je moet verkopen en moet closen, help je anderen. Stel dat jij een fantastisch product hebt, waarvan je weet dat het mensen ECHT helpt. Als je dan niet kunt verkopen, dan zal niemand jouw product kopen.

En dan? Dan heeft NIEMAND er iets aan. Dat is zonde. Je moet dus wel leren verkopen als je jouw geweldige product of dienst aan de man wilt brengen. Dit is in het belang van de koper. 

  • Doordat jij een goede verkoper bent, help je anderen.


Mitchell Weijerman en zijn onderneming zijn legitiem:


Bestaande handelsnaam: Unstoppable Lifestyle B.V.
KvK nummer: 71014543
Adresgegevens: Nieuwezijds Voorburgwal 104, 1012SG te Amsterdam

Conclusie: is Mitchell betrouwbaar?

Om antwoord te geven op de vraag: "Is Mitchell Weijerman betrouwbaar of een scam?" kan ik volmondig beantwoorden dat hij WEL DEGELIJK betrouwbaar is. 

Dit merk je gauw genoeg als je met zijn cursus aan de slag gaat. Hij laat je exact zien hoe alle kneepjes van Facebook ads werken en hoe jij daar grof geld mee kunt verdienen.

Over de auteur

Robert Jansen

Vrijheid. Een passief inkomen online. De mindset van een winnaar. Dat is waar ik voor sta en waar ik mijn studenten mee help. https://ikbenrobertjansen.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>