Zijn Patrick Suiker Derek Westra betrouwbaar
Robert Jansen Ondernemer
Robert Jansen
22/10/2019
 in Crypto 


Patrick Suiker en Derek Westra hebben al duizenden Nederlanders ingewijd in de wereld van de cryptomunten.

Dit doen ze via hun website Alles over Crypto en met hun cursussen en e-books. Zijn deze jongens te vertrouwen of proberen ze een slaatje te slaan uit mensen die (snel) rijk willen worden met crypto?

In dit artikel bespreek ik wie Derek Westra en Patrick Suiker precies zijn, waar ze voor staan en wat mijn indruk/ervaring is met deze Cryptofanaten.

Wil je meer weten over de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto (het bedrijf van Derek Westra en Patrick Suiker)? Lees dan mijn review.

  • Daarin bespreek ik de COMPLETE cursus waarin je leert succesvol te traden met cryptomunten. Westra & Suiker raden voornamelijk aan om dit via Bitvavo (betrouwbare crypto broker) te doen.

Van beginner tot Crypto Master

Mijn zakenpartner Corné Marchand heeft een zeer toegankelijke crypto cursus opgezet genaamd Cryptonite. Een hele straight-forward training voor zowel de korte termijn als lange termijn investeringen. Gebruik de kortingscode VIP50 voor €50 kassakorting!

1.0 Mijn ervaringen met deze cryptofanaten

De wereld rondom crypto is toch altijd een beetje met geheimzinnigheid omgeven. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat je je wallets goed moet beschermen. Even afgezien van het feit dat de heren niet vertellen hoeveel crypto ze hebben (dat gaat ook niemand wat aan) zijn ze erg transparant.

In de beginnerscursus laten ze bijvoorbeeld ‘echte trades’ zien. Als iemand een vraag heeft, bijvoorbeeld over het overmaken van cryptocurrency, dan helpen zij op een ‘veilige’ manier.

Ze vragen bijvoorbeeld nooit naar je private key of andere beschermde gegevens. 

Daarnaast hebben ze ook andere producten uitgebracht, zoals de Crypto portfolio. Dit laat je nog meer mogelijkheden zien van digitale munten.

Crypto Portfolio

Verder merk je aan alles dat Derek Westra en Patrick Suiker echt gepassioneerd zijn over het onderwerp. Bij veel mensen merk je dat ze crypto kopen in de hoop snel rijk te worden. Derek en Patrick hebben zich echt verdiept in crypto en hebben kennis over alles wat met het onderwerp te maken heeft, van de techniek tot en met de psychologie van het handelen.

Hierdoor kwam het in het begin wel eens voor dat er zinnen en vakjargon voorbijkwamen die ik niet kende. Gelukkig zijn de jongens niet te beroerd om je uit te leggen wat begrippen betekenen.

  • Ze willen je echt verder helpen in de wereld van crypto.

1.1 Dit zijn Derek Westra en Patrick Suiker

Derek Westra betrouwbaar?

Derek Westra

AllesOverCrypto


Derek Westra is afgestudeerd gedragseconoom en medeoprichter van AllesOverCrypto. Hij is zeer gedreven en gepassioneerd in het wereldje van crypto's.


Derek heeft nog twee interessante nevenfuncties;


Als Growth Hacker helpt hij bedrijven om sneller te groeien. Verder is hij oprichter van een stichting die Afrikaanse dieren helpt.

Patrick Suiker scam

Patrick Suiker

AllesOverCrypto


Patrick Suiker is een geboren ondernemer en verkocht al tijdens zijn middelbareschooltijd van alles en nog wat.


Na een Master Entrepreneurship en wat baantjes in de commerciële sector, richtte hij in 2017 AllesOverCrypto op. 


Verder helpt hij blockchain bedrijven om het Nederlandse publiek te bereiken.


1.2 Zijn Patrick en Derek een scam of betrouwbaar?

In mijn ervaring zijn deze twee dudes van goede komaf. Hiermee bedoel ik dat ze oprecht en behulpzaam zijn. Ze zijn hier niet om op slinkse wijze geld af te troggelen. Nee, zij hebben hun kennis & kunde samengebundeld en delen dat graag met geïnteresseerden.

Uiteraard hoeft dat niet gratis te zijn. Wanneer jijzelf een bepaalde specialisatie of expertise hebt, dan ga je dit ook niet aan jan alleman gratis uitdelen. Ook zij moeten hun hypotheek en boodschappen betalen. 

Uiteraard is er op social media meer informatie te vinden over deze personen zelf. Of ga direct naar de Cryptocurrency cursus of bekijk het portfolio voor hun producten.

AllesOverCrypto van Derek Westra en Patrick Suiker is een legitieme onderneming.


Bestaande handelsnamen: AllesOverCrypto | StartJouwDroomleven
KvK nummer: 70563357
Adresgegevens:  Herengracht 449a met postcode 1017BR te Amsterdam

1.3 Meer informatie en beginnen met crypto trading

Patrick Suiker en Derek Westra hebben naam gemaakt met hun website AllesOverCrypto. Zij ontwikkelden de Cryptocurrency Beginnerscursus waarmee je uitgebreid op weg geholpen wordt bij het investeren en handelen in Bitcoin en andere cryptovaluta.

Cryptocurrency Cursus

Naast de cursus zijn er andere producten te vinden bij AllesOverCrypto. Derek Westra en Patrick Suiker schreven een boek over het samenstellen van een portfolio en een e-book met achtergrondinformatie over cryptovaluta, de Bitcoinbijbel.

Doorgaans raden de heren van AllesOverCrypto je aan om met het toegankelijke Bitvavo te beginnen met traden. Dit is in mijn optiek 1 van de betere en simpelste crypto brokers. Op hun blog kun je de actuele ontwikkelingen over crypto en de blockchain bijhouden. Al met al topgasten die weten waar ze het over hebben en graag hun expertise met jou delen.

Over de auteur

Robert Jansen

Vrijheid. Een passief inkomen online. De mindset van een winnaar. Dat is waar ik voor sta en waar ik mijn studenten mee help. https://ikbenrobertjansen.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>