podcast 10

Podcast #10: Omgaan met HAATreacties

Mensen die hun (negatieve) mening uiten over wat je doet/wie je bent is iets wat niet te voorkomen is bij het online ondernemerschap.

Vooral als je bezig bent met bloggen, video's maken, podcasts en andere middelen om jezelf zichtbaar te maken. Vroeg of laat krijg je te maken met haters.

  • Ik ben altijd blij met haters. Waarom? Dat leg ik uit in deze podcast.

​5K+ Affiliate Marketing Business Ebook (t.w.v. €​​67,-)

​Ook zo klaar met aanklo​oien? Heb je GEEN behoefte meer om voor andere mensen te werken in ruil voor een hongerloontje? Is ​NU ​de tijd dat jij JEZELF rijk gaat maken, in plaats van anderen?​​​

Affiliate Marketing is in mijn ogen één van de meest eenvoudige en ​makkelijke businessmodellen die​ (nog veel te weinig) mensen uitvoeren. Het is een typisch verdienmodel om mee te stapelen.

  • ​Je bouwt telkens ​door op het inkomen wat je al krijgt. Hierdoor kun je jouw inkomen 'stapelen' en is er geen limiet aan hoeveel geld er op jouw bankrekening binnenkomt.
5K+ Affiliate Marketing Business 3d

In het ebook '5K+ Per Maand met jouw Affiliate Marketing Business' (ter waarde van €67,-) ontdek je hoe je zelf succesvol affiliate kunt worden. ​​Naar wie mag ik deze 5 stappen toesturen?

Met de druk op de knop besef ik me dat ik hiermee Robert's ​mails ontvang. 
Net zolang totdat ik me uitschrijf (met één klik).

Robert Jansen

Het is geweldig om te kunnen "leven" van het internet. Hoe ik dit binnen 2,5 jaar heb gerealiseerd, deel ik graag (gratis) met jou. Als een simpele dude uit de Achterhoek het kan, waarom zou jij het dan niet kunnen!?

>