Kosten Joshua Kaats
Robert Jansen Ondernemer
Robert Jansen
11/02/2020


Joshua Kaats' cursus de 'Dropship Academy' is allesbehalve gratis. Op deze pagina geef ik je meer uitleg over de prijs en aanvullende kosten die komen kijken bij zijn dropshipping webshop training.

Voor je kunt inloggen bij de Dropship Academy van Joshua Kaats, moet je uiteraard eerst de cursus kopen. Niemand wil te veel betalen. Ik ook niet. Daarom stuur ik je door naar de pagina waarop je tegen gereduceerd tarief toegang krijgt. 

"Welke opties heb je om zo snel en goedkoop mogelijk te starten met de Dropship Academy?"

Hiep hiep hoera! Verjaardagsactie van Joshua: beginnen met de Dropship Academy voor €697!  Klik hier en maak gebruik van de actie.

1.0 De prijs van de Dropship Academy (3 opties)

1.1 Optie 1: Gratis introductie

Als je nog niet zeker bent of je met de Dropship Academy wilt beginnen, dan kun je beginnen met het gratis e-book van Joshua. Via de link kun je je aanmelden voor de dropship blauwdruk. Je krijgt al snel een aanbod om ook wat gratis webinars te bekijken.

Je krijgt dan ook allerlei updates per e-mail. De e-books en de video’s zijn super leerzaam, maar Joshua is ook niet gek: de ECHTE gold nuggets zitten in de cursus. Gelukkig stuurt Joshua je na een tijdje een aanbod om de Dropship Academy te kopen.

1.2 Optie 2 en 3: Direct aan de slag (in één keer betalen of in termijnen)

Je betaalt eenmalig €1197. Heb je dit geld niet liggen, dan kun je in drie termijnen betalen van €450. Je betaalt in het laatste geval een dikke €150 meer.

Het is belangrijk om te weten dat Joshua de Dropship Academy voortdurend bijwerkt. Dit is ook nodig omdat de wereld van het dropshippen vrij dynamisch is.


2.0 Wat zijn de aanvullende kosten?

Het mooie aan dropshippen is dat je geen voorraden hoeft aan te houden. Je kunt dus met een hele kleine investering beginnen. Je moet naast de cursus nog wel wat extra kosten maken. Reken op ongeveer €150. Dit geld ben je kwijt aan de volgende zaken:

  • Shopify Abonnement ($29 per maand)
  • Domeinnaam (goedkoopste is via Versio voor max. 10 euro per jaar)
  • Startbudget voor Facebook Ads (circa €70)
  • Inschrijging KVK (Eenmalig €50).

Deze €150 verdien je -als je het goed doet- supersnel terug. Bovendien kun je deze kosten (en die van de cursus) aftrekken van de winst van je bedrijf. Heb je de stappen uit de cursus gevolgd en heb je binnen 30 dagen geen sales? 

Dan moet je iets meer moeite doen. Zet door, of als je er geen heil meer in ziet kun je Joshua's team een bericht sturen met het verzoek het geld te retourneren.

2.1 Is dropshipping überhaupt iets voor jou?

Voordat je je eigen dropshipping business begint, is het handig om eerst te weten of deze manier van online geld verdienen wel bij jou past. Lees daarom mijn review van de Dropship Academy voordat je verder gaat. Ik geef je een compleet beeld van de cursus en neem je zelfs mee in de content bij de 'producttour'.

Het is ook handig om te weten of Joshua Kaats van de Dropship Academy wel te vertrouwen is. Mijn ervaringen met de verkoper lees je ook in de review.

Het kan zijn dat je na het lezen van mijn review genoeg weet: je wilt je volledig op het dropshippen gaan storten. Je hoeft niet eerst het e-book te downloaden en te wachten tot je een mail krijgt met het aanbod.

Hiep hiep hoera! Verjaardagsactie van Joshua: beginnen met de Dropship Academy voor €697!  Klik hier en maak gebruik van de actie.

Over de auteur

Robert Jansen

Vrijheid. Een passief inkomen online. De mindset van een winnaar. Dat is waar ik voor sta en waar ik mijn studenten mee help. https://ikbenrobertjansen.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>