Unstoppable Mindset Jia Ruan Review
Robert Jansen Ondernemer
Robert Jansen
06/04/2020
 in Reviews 


In deze definitieve review van de Unstoppable Mindset neem ik je mee in de nieuwste cursus van Jia Ruan. Je ziet mijn persoonlijke ervaringen met deze 'transformatie' cursus.

In deze recensie ontdek je 5 dingen:

 • Waarom mindset jouw succes, geluk kan maken of breken
 • De inhoud van de 4-weekse-cursus (hoe de Unstoppable Mindset cursus is opgebouwd)
 • Mijn ervaringen met de mindset training
 • Of het daadwerkelijk bijdraagt aan je geluk, succes en rijkdom
 • Wanneer jij de Unstoppable Mindset wel of niet wilt kopen

Vooropgesteld: de cursus kan best heftig zijn, maar de lessen die je eruit zijn onbetaalbaar. Hoe dat zit, lees je in de rest van deze recensie.

Bekijk de video voor meer informatie.

1.0 Wat is de Unstoppable Mindset cursus?

Voordat ik alles uit de doeken doe over deze cursus en hoe die in elkaar steekt, ga ik eerst in op wat de onderliggende intentie is van de Unstoppable Mindset. Een sterke mindset zou namelijk volgens Jia Ruan één van de belangrijkste onderdelen voor een gelukkig en succesvol leven zijn. 

 • Wanneer je mindset dik in orde is, zou je leven ook dik in orde zijn.

Dat is wat Jia Ruan verkondigd in ieder geval. En to be fairly honest kan ik me daar VOLLEDIG bij aansluiten.

De 4-weekse-cursus heeft als achterliggende gedachte om 'terug naar jezelf' te gaan. Oftewel: innerlijke blokkades en onopgeloste emotionele problemen herkennen en uitschakelen. Je kijk eigenlijk naar niet-werkende-overtuigingen en gaat aan de slag om deze te vervangen voor werkende-overtuigingen. 


Concreet betekent dit dat je een transformatie doormaakt van je oude ik naar een NIEUWE, KRACHTIGE IK.

Unstoppable Mindset audio

1.1 Mindset betekenis

Het woordje mindset is altijd een wat ongrijpbaar begrip. De korte samenvatting is dat het de manier is waarop je naar jezelf en de wereld om je heen kijkt. Je mindset bepaalt daarvoor voor een groot deel hoe jij je gedraagt in dit leven en wat je gebeurt. 

 • In mijn optiek staat mindset gelijk aan het woord 'programmering'. Hoe jij geprogrammeerd bent zorgt namelijk  voor je overtuigingen, gedachten, je 'attitude' en de emoties die je ervaart. Dat is de mindset die je hebt.

Het veranderen van je mindset is daarom zeker één van de meest duurzame manieren om gelukkig en succesvol te worden. Het is niet voor niets dat veel online cursussen - zoals de Agency Masterclass en de Dropship Academy - ook veel aandacht besteden aan dit onderwerp.

In deze cursussen ligt de focus op je mindset voornamelijk rondom het ondernemen. Deze cursus van Jia Ruan gaat echter een heel stuk dieper dan dat. Je leert hier lessen die je toe kunt passen op je hele leven.

Als je je algehele mindset verbetert, wordt je uiteindelijk ook een betere ondernemer. Een goede mindset is enorm belangrijk voor je succes op alle fronten.

Zonder een goede mindset ben je nergens, saboteer je jezelf en krijg je niets gedaan.


1.2 Instructeur Jia Ruan; wie is dat?

Unstoppable Mindset wordt gegeven door Jia Ruan. Waarom zou hij DE persoon zijn om jou te vertellen hoe je jezelf kan programmeren voor succes, geluk en rijkdom? 

De extraverte Jia Ruan is een van de meest succesvolle online ondernemers van Nederland. Hoewel hij slechts begin twintig is, heeft hij meerdere succesvolle bedrijven opgezet. Voordat hij zijn de BOL Masterclass had opgezet was hij zelfs mindset-coach. 

Oftewel, toen coachte hij al mensen 1-op-1 om hun mindset te verbeteren. Inmiddels leeft Jia de droom van veel mensen en is daarom in mijn ogen zeker een aangewezen persoon om jou te helpen bij het verbeteren van je mindset.

Voor meer informatie over Jia Ruan en of hij wel helemaal betrouwbaar is, lees deze blog.


1.3 Hoe ziet de cursusomgeving er uit?

Ik ga je nu laten zien waar de cursus uit bestaat zodat je weet wat je ervan kunt verwachten.

Unstoppable Mindset begint met een korte introductie over hoe het allemaal in elkaar steekt. Jia Ruan laat je zijn optrekje zien en vraagt of je wat te drinken wilt. Koffie, water of iets anders. No alcohol.

 • Hij bewijst vervolgens meteen met woorden dat het niet het nieuwe businessmodel is dat je succesvol gaat maken...

...het is de juiste MINDSET die je succesvol maakt.

Na deze korte video van een kleine twintig minuten kun je los. Teken het contract en wijd je toe aan deze transformatie. Neem afscheid van je oude 'IK'!

2.0 Unstoppable Mindset inhoud en uitleg

De cursus is opgebouwd in vier weken met daarin iedere keer verschillende modules. Daarnaast zijn er diverse bonussen.

Bij iedere week vind je één werkboek. In totaal dus 4 werkboeken van de hoofdcursus. Hierin schrijf je je eigen bevindingen en antwoord op de vragen van Jia. Het werkboek is onmisbaar als je resultaat wilt boeken met deze cursus. Ik raad je aan om de opdrachten gelijk tijdens het bekijken van de video’s te doen.

 • Zoals je wellicht merkt is het dus niet even lekker chillen. Bakje popcorn erbij en kijken maar? Hell no! Je wordt aan het werk gezet. En dat is maar goed ook, want als je je mindset wilt verbeteren kun je het je niet veroorloven om te chillen. Eerst hard werken en DAN chillen 😉

Print de werkboeken uit of vul je antwoorden direct in de bijgeleverde PDF. Dit werkt echt beter dan de antwoorden bijhouden ergens in een los tekstbestandje. 

Je antwoorden liggen zo voor eeuwig vast waardoor je het voor jezelf kracht bijzet.

Ervaringen Unstoppable Mindset

2.1 Week 1 – Unleash yourself

De eerste week 'Unleash Yourself' is een uitstekende inleidende week voor de cursus. Je begint met een praktische methode om jezelf in de peak state te brengen. Dit is een essentieel onderdeel dat vaak terugkomt in de cursus.

In het eerste deel van de cursus kijk je vooral naar jezelf. Je identificeert gedachten die je tegenhouden bij het gelukkig worden. Je leert ook je eigen behoeften te identificeren.

 • Simpel gezegd leer je jezelf in deze fase een stuk beter kennen. Je ontdekt de kern van jezelf en hoe je je veel fijner voelt over jezelf.

Ondanks dat Jia Ruan in andere cursussen veel over geld praat, is dat in deze cursus niet zo. Geld maakt je ook niet per definitie gelukkig. Geld maakt je gelukkiger. 

Deze eerste week is een perfecte basis voor de rest van de cursus (transformatie).

Deze onderdelen komen aan bod in de eerste week:

 1. Introductie
 2. Peak State
 3. Blueprint
 4. Quality of Our Lives
 5. Behoeftes

2.2 Week 2 – Old identity

Dit onderdeel van de cursus kan behoorlijk confronterend zijn. Je gaat in dit onderdeel echt heel diep in op wie je eigenlijk bent en wat je diepste angsten zijn.

 • Blokkades, belemmeringen, schaamte en allerlei andere interne zaken waar je niet altijd even vrolijk van wordt. Helemaal niet om daar ineens doodleuk naar te gaan kijken.

Je begint met het achterhalen van een dominante vraag. Dit is een vraag die je continu aan jezelf stelt op het moment dat je iets nieuws doet. Deze vraag heeft heel veel invloed op je denken en handelen. Als jij altijd afvraagt of jij wel geaccepteerd wordt, heeft dit invloed op de manier waarop jij je gedraagt.

Deze vraag is niet altijd de vraag die je zou willen dat het is.

Je gaat in dit onderdeel oude ‘away’ en ‘toward’  waarden van jezelf achterhalen. Je ‘away’ waarden zijn de onderdelen in je leven die je wilt vermijden. De meeste mensen vermijden bepaalde ongemakken (away) en kiezen voor een bepaalde veiligheid (toward).

De vragen die je in dit onderdeel krijgt, moet iedereen in mijn ogen een keer in het leven beantwoorden. Dit is onmisbaar als je de controle over je leven wilt pakken. Zo meteen lees je waarom ik deze vragen een stuk eerder aan mijzelf had willen stellen.


Merk jij vaak dat je je niet goed voelt? Dan gaat er deze week veel voor je veranderen 🙂

Deze modules krijg je in week 2:

 1. Introductie
 2. Je Oude Dominante Vraag
 3. Away Values
 4. Toward Values
 5. Away Rules
 6. Toward Rules
 7. Afsluiter

2.3 Week 3 – New identity

In deze week bouw je verder aan alles wat je in week 2 hebt ondernomen. Je gaat hierbij nieuwe waarden en doelen opstellen die je helpen om verder te komen in het leven.

In dit onderdeel komen ook de dominante vraag, de away en toward values terug. Je gaat deze als het ware herprogrammeren in deze week.

Ik vind dat Jia hier iets te makkelijk over denkt. De meeste mensen veranderen namelijk doorgaans heel langzaam of door een extreme of impactvolle gebeurtenis. Als je het heft in handen neemt, kun je een hoop doen, maar je kunt jezelf niet in een week veranderen. Je zult hieraan moeten blijven werken.

In week 3 van Unstoppable Mindset leer je ook over twee belangrijke principes; je mentale filters en je zelfbeeld. Je leert hoe je deze kunt aanpassen naar jouw hand.

Je ontdekt waarom juist deze aspecten cruciaal zijn om je leven (en hoe je je voelt in het leven) te verbeteren. Daarnaast leer je alles over het verkrijgen van een ijzeren zelfdiscipline en hoe je uitstelgedrag elimineert.

Dit zijn de onderdelen uit week 3:

 1. Introductie
 2. Primary Drive
 3. Thermostaat
 4. Filter Of Life
 5. Nieuwe Dominante Vraag
 6. Nieuwe Toward Values
 7. Nieuwe Away Values

2.4 Week 4 – The Final Steps

De laatste week bevat nog meer praktische principes rondom het optimaliseren van je mindset. De onderdelen uit deze cursus staan soms redelijk los van elkaar. Wat ik wel prettig vind is dat het niet zozeer losstaande tipjes of technieken zijn. Dit zijn echt fundamentele principes en strategieën.

Dit zorgt voor duurzaam effect. Het is dus geen snelle hype, maar echt levensveranderend.

Kern van deze week zijn de modules over Don't Give A F*ck waarin je uitlegt hoe je jezelf immuun maakt voor de oordelen/meningen van anderen. Dit is essentieel als je koers wilt houden.

 • Absoluut onmisbaar als je bang bent voor afwijzing of als je jezelf laat belemmeren door wat andere mensen (misschien gaan) zeggen. Weg met die bullshit!

Super interessant is ook de les over seksuele energie. Hoe dat zit, dat zie je wel in de cursus. Ik heb het een tijdje geprobeerd en dit werkt voor mij onwijs goed. Hoe moeilijk het ook is 😉

Kern van deze derde week is dat je meerdere prachtige inzichten krijgt over het versterken van jouzelf als persoon. Om écht de kracht uit jezelf te halen.

Dit betekent dat je vaker de weg kiest van de meeste weerstand. Oftewel, je doet de dingen die eigenlijk helemaal niet leuk zijn om te doen. Maar wel het beste resultaat geven.

Als we dan toch een minpunt moeten noemen, dan is dat week 4 iets te vol is. Ik raad je sowieso aan om het principe van dat het allemaal in 4 weken gedaan moet zijn los te laten. Beter doe je er 8 weken over. Of nog langer.

Zo is het geen 'quick-fix' maar een langdurige, duurzame verbetering van je leven.

De modules uit week 4:

 1. Introductie
 2. The Crocodile Brain
 3. Mini Habits
 4. Sexual Energy
 5. Don't Give a Fuck Part I
 6. Don't Give a Fuck Part II
 7. Don't Give a Fuck Part III
 8. Jouw Onbewuste Brein
 9. Burn Your Ships
 10. Abundance Baseline
 11. Outro

2.5 Bonussen

De Unstoppable Mindset cursus bevat in totaal 5 waardevolle bonussen:

 • Money Mastery Programma. Meester je geld. In deze cursus krijg je een inkijkje in de financiële mindset van multimiljonair Vasco Rouw. Een onwijs handige aanvulling voor mensen die moeite hebben met geld.
 • Reprogram Yourself audio Bundle. Geluidsopnamen die je dagelijks kunt luisteren om je mindset te herprogrammeren
 • Daily Success Program. Ook deze audiobestanden luister je dagelijks voor een motivatieboost. Ideaal als je een keer een dag wat minder in je vel zit.
 • Wekelijkse groepscall. Waarschijnlijk zit je boordevol met vragen over het creëren van een Unstoppable Mindset. In de groepscall kun je je vragen bespreken met Jia. Andere mensen luisteren mee. Andere mensen stellen soms hele interessante vragen waar je heel veel van kunt leren.
 • Exclusieve toegang tot de Unstoppable Lions Facebook Groep. Ook hier kun je je vragen stellen. Mooie van de community is dat de mensen erg open zijn en dat er niet wordt geoordeeld.

Vooral het audioprogramma over hoe je jezelf kunt herprogrammeren is sterk en handig. Mooi om tussendoor te luisteren tijdens een wandeling, eten koken of als je een klusje doet die weinig hersenactiviteit vergt.

3.0 Mijn ervaringen met Unstoppable Mindset

De cursus is bij mij ingeslagen als een moker. Dit betekent niet dat je van de cursus moet wegblijven. Schokkende inzichten in je karakter kunnen je leven veranderen. Sterker nog, ik had deze cursus graag tien jaar eerder gedaan, dan was mijn leven heel anders verlopen.

Grijp je kans nu het nog kan

In mijn optiek is het daarom het beste om je kans te pakken nu het nog kan. Deze cursus is voor onmisbaar voor iedereen die het maximale uit het leven wil halen en geen tijd wil verspillen. Vroeg of laat ga je deze cursus toch wel volgen. Waarom dan niet nu, zolang de actie nog geldt?!

Ik heb vroeger allemaal dingen gedaan eerder in het leven die nu totaal niet meer bij mij passen. Ik gebruikte drugs. Ik behandelde vrouwen slecht. Ik besteedde weinig aandacht aan mijn persoonlijke ontwikkeling en deed voor jarenlang altijd maar wat.

Ook had ik lange tijd tijd totaal geen idee wat ik moest in het leven. En zodra ik een idee had, ging ik niet voor. Ik had niet de juiste mindset. Ik was somber, had een chronisch geldtekort en liep altijd de kantjes ervan af.

Al deze dingen maakten mij diep in het hart ongelukkig. Ik hoef je niet te vertellen dat drugsgebruik niet goed voor je is. En dat het allesbehalve een oplossing is. Op het moment zelf voel je je lekker, maar de dagen daarna voel je je dubbel zo slecht.

Tegenwoordig is het voor mij glashelder waardoor ik in de shit kwam en BLEEF. Verkeerde vrienden, verkeerde mindset, geen doel om voor te leven en bovenal; niet het vertrouwen hebben dat ik ECHT impact kan maken. 

Unstoppable Mindset review

3.1 Een verkeerde mindset is vragen om problemen

Over een verkeerde mindset gesproken. Ik ben jarenlang teveel bezig geweest met het pleasen van andere mensen. Ik wilde aardig en aantrekkelijk gevonden worden. Daardoor leefde ik naar de maatstaven van anderen.

Vooral van mijn vader. Ik deed altijd mijn best om te voldoen aan zijn eisen.

Maar op een gegeven moment kwam ik hiertegen in weerstand. Ik wilde dit niet meer. Hierdoor raakte ik verzeild met drugsgebruikende vrienden. Daardoor ging ik het zelf ook doen. Het leek op dat moment leuk, maar achteraf gezien weet ik dat dit allemaal een belemmering is geweest van mijn succes.

Ook was binnen mijn vriendengroep het aantal vrouwen dat je had gehad een soort maat van je succes. Ik wilde niet onderdoen en deed mijn uiterste best om succes met vrouwen te krijgen. Het werd een sport. Hoe meer vrouwen in je bed, hoe beter.

En hoe leuk dat misschien ook voor eventjes was, wat brengt dit op lange termijn? Betekenisloze avontuurtjes... is dit hoe het leven zou moeten zijn? Is dit wat ervoor nodig is zodat ik mezelf geliefd en begeerd voelde?

Ondertussen verwachtte mijn vader iets anders van mij. Van hem mocht ik geen plezier hebben. Ik moest een studie volgen en vervolgens een 'goede' baan zoeken. Want alleen op die manier kan ik gelukkig zijn en genoeg geld hebben. Eerst probeerde ik hier aan te tippen.

Deep down was ik een pleaser. Ik volgde het stemmetje zelfs jaren nadat ik uit huis was nog op. En op een gegeven moment had ik het door. Dit is niet MIJN stem. Dit is mijn VADERS stem.

En dat is absoluut niet wat ik wilde. Vanaf dat moment veranderde alles voor mij. Deze bewustwording zorgde voor een ongelooflijke mindset-shift in mijn hoofd en lijf.


3.2 In plaats van anderen op één te zetten...

Als ik eerder het inzicht had gehad dat ik mijzelf alle kanten op liet trekken om anderen te pleasen, dan had mijn leven er totaal anders uit gezien. Eigenlijk had ik veel eerder deze mindset cursus moeten hebben. Dat had veel ellende en frustratie gescheeld.

Ik had dan veel eerder mijn eigen wensen als uitgangspunt genomen. Ik weet 100% zeker dat ik dan heel wat jaren eerder goed terecht was gekomen. Ik had dan in ieder geval niet jarenlang met drugsgebruik gezeten en opleidingen+werk gedaan waar ik totaal niet achterstond. 

Pas veel later ben ik begonnen met het luisteren naar mezelf. Voorheen luisterde ik altijd naar hoe anderen het leven voor zich zagen. Ik probeerde iedereen tevreden te stellen. En daarmee cijferde ik mezelf in feite weg.

 • Zet niet anderen op één. Zet JEZELF op één. Immers, je moet een leven lang met jezelf leven. Jouw leven is JOUW boek. Vul het daarom niet met andermans verhalen.

3.3 ...zet JEZELF op één

Pas toen ik oprecht naar mezelf ging luisteren begon mijn leven te BLOEIEN. Ineens ging ik doen wat ik op deze aarde MOEST doen. En dit is precies wat je leert in de Unstoppable Mindset. Hoe je het beste uit jezelf haalt. Hoe je jouw innerlijke potentie ontdekt en uitvouwt. Hopelijk wordt uit deze review wel duidelijk dat ik daarom zeer tevreden ben over de cursus.

Vrijwel iedereen zit zichzelf vroeg of laat wel op de één of andere manier in de weg. En misschien is dat juist wel goed.

 • Jia geeft ook al aan dat je deze cursus nooit zal beginnen als er geen 'pijn' aanwezig is.

Je merkt op een gegeven moment vanzelf dat er bepaalde dingen niet naar wens gaan in je leven. Vandaar dat je de keuze maakt om met de Unstoppable Mindset te beginnen. Vaak is pijn juist een sterke motivator. Voor mij geldt dat wel in ieder geval.

De pijn die destijds heb ervaren wil ik ABSOLUUT NIET MEER. Hierdoor houd ik mijn mindset top-of-the-game en zorg ik ervoor dat ik oneindig doorgroei. De situatie waar ik destijds in zat, zal niet meer plaatsvinden. 

Die pijn van toen ga ik absoluut niet nog eens ervaren.


3.4 Waar zit je jezelf in de weg?

De Unstoppable Mindset cursus laat je krachtig inzien waar je jezelf in de weg zit. Vervolgens krijg je de tools om je hiertegen te wapenen. Dit is niet altijd even leuk, geloof me. Heel klote zelfs. 

Maar het is soms nodig om dat soort niet-werkende shit achter je te laten. Neem definitief afscheid van alles wat tegen je werkt. Verwelkom alles waardoor jij het levengaat leiden waar je van droomt.

Dit is precies waarom de cursus zo enorm waardevol is. Puur goud. Jia stelt slimme vragen om je inzicht te geven in de diepste kieren van je ziel. Vervolgens geeft hij je krachtige methoden om hier mee om te gaan. 

Dit is precies wat ik nodig had in al die jaren dat het minder met mij ging.

4.0 Conclusie: deze cursus is NIET voor iedereen

Ondanks dat ik onwijs blij ben met wat deze cursus aan inhoudt biedt, het is absoluut niet voor iedereen weggelegd. Sowieso niet voor mensen die niet bereidwillig zijn om hun eigen denkwijzen, overtuigingen en (niet-effectieve) gedrag flink onder de loep te nemen.

Deze cursus is in mijn ogen ALLEEN geschikt voor mensen die serieus met zichzelf aan de slag willen. Voor mensen die bereid zijn een beetje confrontatie aan te gaan. Uiteraard met als doel om zijn/haar leven naar het volgende niveau wil tillen.

Wees bereid om naar jezelf te kijken. Durf jij de confrontatie aan? En durf jij terug te gaan naar een nulpunt, om vervolgens naar een miljoen te gaan? Dan is deze cursus voor jou in de wieg gelegd. 

Durf je dat niet of ben je niet bereid het werk te verrichten? Koop dan de cursus niet. Is weggegooid geld!

Bonus Unstoppable Mindset

4.1 Wat nu als je alles al goed voor elkaar hebt?

Misschien heb je net als ik de zaakjes al goed op de rit. 

Mijn leven is heerlijk. Ik zou het voor geen goud willen missen. Iedere dag doe ik wat ik geweldig vind. Ik ben van betekenis (gevoel van voldoening). Iedere dag leer ik bij (groei). De situatie waar ik verder in zit is heerlijk. Fijn gezin, genoeg financiële middelen. Mooie sociale cirkel. Ik doe wat ik leuk vind. En ga zo maar door.

Deze cursus is in mijn ogen vooral voor mensen die het echt "even niet meer weten". Ze lopen tegen meerdere dingen aan en willen in één of meerdere gebieden van het leven verandering. Juist voor die mensen is deze cursus gemaakt. 

Maar wat nu als je het al redelijk tot goed voor elkaar hebt?

Ook dan is Unstoppable Mindset zeker de moeite waard.


4.2 Zie de Unstoppable Mindset als een soort reset

Zo nu en dan is het namelijk goed om opnieuw na te denken over wie je bent en wat je wilt. Je prioriteiten veranderen en je krijgt nieuwe inzichten. Doelen zijn in mijn ervaring dynamisch. Een cursus als deze is een goede manier om je zaken beter op een rijtje te krijgen.

Het heeft een tijdje geduurd bijvoorbeeld voordat ik weer een gezonde blik had op liefdes en seks. Dit gedeelte heb ik dan ook een paar keer opnieuw moeten bepalen.

 • Er zitten ook uitstekende businesslessen in de cursus.

Het stuk burn your boats bijvoorbeeld. Het gaat goed met mijn business. Ik kan er ruim van leven en ik heb een flinke buffer waarmee ik slechte tijden kan doorstaan.

Toch ken ik angst en ben ik af en toe bang dat het einde van mijn business nabij is. Als online ondernemer is er geen enkele garantie dat je over een jaar ook nog geld kunt verdienen. 

Dat merkte ik bijvoorbeeld wel weer tijdens het begin van de Corona-crisis.


4.3 Je leert omgaan met ongemak

Uit het niets merkte ik tijdens de crisis een sterke daling in bezoekers, geïnteresseerden en omzet. Dit laat wel weer zien dat succes niet blijvend hoeft te zijn. Ook overleed een goede kennis van me uit het niets.

Hij was kerngezond. Geen vuiltje aan de lucht. Maar hij stierf plots. Rust zacht, Martin.

Ik werd even met de neus op de feiten gedrukt. Het kan allemaal zo in één keer anders lopen.

Wat ik heb gedaan in de crisis is dat ik een sterk plan voor mezelf heb gemaakt voor de komende tijd. Ik heb krachtig mankracht ingeschakeld.

En vervolgens deed ik wat ervoor nodig is om:

 1. Goed door de crisis heen te komen
 2. Om sterker UIT de crisis te komen
 3. Andere mensen hierbij te helpen

Zo houd ik focus en ga ik all-in op waar ik voor sta. Dit klinkt logisch, maar af en toe heb je daar een reminder voor nodig. Dankjewel Jia!

Sterk omgaan met moeilijke tijden (vaak het tegenovergestelde doen van wat de massa doet) is dan ook iets wat je leert in de Unstoppable Mindset cursus. Je bent immers NIET TE STOPPEN 😉


5.0 Vind jij jezelf de investering waard?

Neem van het mij aan, investeer in jezelf. Je bent het waard. Juist als het niet goed gaat, dan LIJKT 500 euro veel geld. Misschien is het je huidige maandinkomen of al je spaargeld.

In mijn ogen is het dan JUIST tijd voor verandering. Het verbeteren van je mindset is enorm moeilijk en je kunt het bijna niet op eigen kracht. Als jij dat wel kan, waarom zit je dan in de situatie waarin je nu zit?

Je brein is de meest krachtige tool die je in dit leven bezit. Als deze cursus je ook maar helpt om je mind 2% beter af te stellen, dan betaalt deze investering zich drie dubbel en dwars terug.

Als ik tien jaar geleden (in mijn periode met foute vrienden en drugs) dit programma was tegengekomen. Dan was ik veel sneller uit de misère geweest. Als ik in plaats van vier jaar maar twee jaar had vergooid, dan was ik nu nog een stuk verder geweest.

Alle grote veranderingen in je leven vragen offers. Daar ben ik mij maar al te bewust van. Meestal weet je bij die offers niet helemaal zeker of ze je gaan helpen en dat maakt het eng. Geloof me, deze cursus zit zo goed in elkaar dat succes bijna gegarandeerd is. Dat wordt volgens mij al wel duidelijk uit deze recensie.

Succes is bijna gegarandeerd als je bereid bent de moeite en tijd erin te steken.

Unstoppable.Mindset

5.1 Voordelen van Unstoppable Mindset

 • Geweldige community. De Unstoppable Lions Facebook groep is fantastisch. Jia helpt anderen graag. Veel van de groepsleden zijn enthousiast en oprecht behulpzaam.
 • Superconcreet. Soms is het wat moeilijk om de belangrijkste punten uit de video’s te halen. Als je dan het werkboek openslaat, dan is in een keer duidelijk wat de bedoeling is.
 • Nuttig voor iedereen. Of je nu dropout bent die aan lager wal is geraakt of een doorgewinterde ondernemer, iedereen kan iets uit deze tijdloze lessen halen.
 • Diverse bonussen. Je kunt groepsgesprekken terugluisteren en je krijgt een waardevolle bonus over je Money Mindset. Je kunt groepsgesprekken terugluisteren en je krijgt een waardevolle bonus over je Money Mindset.
 • Verrassend confronterend. Jia weet een paar hele scherpe vragen te stellen die af en toe best confronterend zijn. Het is knap dat Jia dit weet te bereiken zonder dat hij jou in de ogen kan kijken.
 • Levenslange toegang. Je kunt de lessen altijd nog eens terugkijken. Dat is zeker nuttig om eens te doen, omdat je altijd andere inzichten krijgt. Ook is het fijn dat je de 'Reprogram your brain' audiofragmenten overal en nergens kunt luisteren. Luistert lekker weg tussendoor en geeft je altijd weer een enorme boost.

5.1 Nadelen van deze cursus

 • Kennisvormen. De stof wordt maar op een manier aangeboden en dat is in de vorm van video. De werkboeken geven een aardige samenvatting, maar ik vind het prettig om te kunnen luisteren. Het was sterk geweest als er ook downloadbare audiofiles bij zouden zitten.
 • Geen quick fix. Jia wekt een beetje de indruk dat je na het doen van deze cursus klaar bent. Dat is niet zo. Je mindset is net als je lichaam, je moet je mindset blijven trainen en onderhouden.
 • Matige garantieregeling. Hier is veel voor te zeggen omdat de meeste resultaten pas na een tijdje zichtbaar worden. Het is bijna onmogelijk om binnen 14 dagen blijvend resultaat te merken. Je krijgt namelijk slechts een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
 • Alleen groepscoaching. Niet iedereen vindt het even prettig om zijn troubles te delen in een call met allerlei vreemden. Een garantie dat je even wat goed 1-op-1 advies krijgt van Jia is er niet.

6.0 Hoeveel kost de Unstoppable Mindset cursus?

Het vraagt altijd offers om succesvol te worden. Deze cursus kost momenteel 497 euro en is het wat mij betreft dubbel en dwars waard. Of dat voor jou ook geldt, hangt ervan af. Wat heb jij er voorover om het leven te leiden dat je écht wil?

Ben je bereid om de pijn te doorstaan? 

Mijn eindoordeel van deze Unstoppable Mindset review is helder. Ik ben erg tevreden over de cursus. Hoewel de ondernemerskwaliteiten van Jia buiten kijf staan, wist ik niet of hij een goede cursus over mindset kon neerzetten.

Hier slaagt hij zeker in. Jia stelt zich erg kwetsbaar op en vertelt allemaal persoonlijke verhalen. Dit helpt jou om de donkere kanten van je karakter in te zien en op te lossen.

De cursus kan hierdoor emotioneel pijnlijk zijn. Dit is niet erg. Uiteindelijk ga je deze pijn een keer in je leven tegenkomen. Des te eerder je dit hebt gehad, des te meer tijd je hebt om je lessen te leren en te bouwen aan een positief leven.

Unstoppable Mindset is wat mij betreft een aanrader voor iedereen die het maximale uit zijn leven wil halen.

6.1 Waar moet je inloggen?

Zodra je van de actie gebruik hebt gemaakt krijg je alle gegevens (waaronder de link naar de inlogpagina) toegestuurd. Voor het gemak kun je ook deze link gebruiken om in te loggen bij Unstoppable.

Unstoppable Mindset audio

Unstoppable Mindset

8.1

Inhoud

8.3/10

Effectiviteit

8.9/10

Presentatie

8.2/10

Betrouwbaarheid

9.2/10

Garantieregeling

6.0/10

Over de auteur

Robert Jansen

Vrijheid. Een passief inkomen online. De mindset van een winnaar. Dat is waar ik voor sta en waar ik mijn studenten mee help. https://ikbenrobertjansen.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>