Tim Veninga Review

Tim Veninga (Versiercoach.nl) Review: Is hij een Bitch of een Baas?

Tim Veninga, wie kent hem niet? 

Ook al staat Tim Veninga bekend als 'datingcoach'. Voor mij is het veel meer dan dat. Ooit begon hij eens als versiercoach voor mannen. Tegenwoordig coacht hij zowel man als vrouw om meer succes te ervaren bij het andere geslacht.

In deze Tim Veninga review deel ik je al mijn ervaringen met de Versiercoach. 

Tim heeft namelijk ontzettend veel impact (gehad) op mijn leven. Zonder een aantal van zijn video's, boeken en cursussen had ik niet gestaan waar ik nu sta. 

Zonder dat veel mensen het doorhebben biedt Tim veel meer dan alleen het datingcoach-aspect. Hij beschikt over verschillende vaardigheden voor succes in ieder vlak van je leven. En hij is de beroerdste niet om die met jou en mij te delen. 

1.0 Tim Veninga review & ervaringen

Als je als gast op het internet zoekt naar een goede coach om je datingskills op te krikken, dan kom je al gauw bij Versiercoach terecht. 

Je gaat ofwel voor Tim's grootste concurrent Daan de Ram van AttractionGym. Of je kunt weer een andere kant uit naar Masterflirt met Tom Gorny en Tijn van Ewijk. 

Ook al koos ik persoonlijk meer voor AttractionGym om mijn eigen versierskills te verbeteren, toch bleef Tim altijd enigszins de aandacht houden. 

Waarom? Dat vertel ik je in onderstaande video. Scroll verder voor het artikel.


1.1 Versiercoach

Tim Veninga is het 'hoofd' van Versiercoach. Eigenlijk is hij dus dé coach. De leider van de pack. Later is Sander Vee aangesloten. Eerst was hij een vriend van Tim en later werden ze ook nog eens bedrijfspartners. 

Op een blauwe maandag is Ali Mohammed ook nog even aangesloten met zijn Daygame Academy, maar heeft snel zijn eigen pad weer vervolgd in de gezondheidsbranche.

De ontwikkeling van Versiercoach is grappig om te zien. Tim Veninga is namelijk begonnen met het coachen van mannen voor een kratje bier. Zo vertelt hij in zijn boek Manslut

Aangezien dit zo'n succes was ging hij er geld voor vragen. En steeds meer geld. Daarna heeft hij enkele andere cursussen opgezet en boeken uitgebracht. Tot op de dag van vandaag coacht hij mannen om beter te worden met vrouwen. 


1.2 Mannengeheim

Tim Veninga heeft zich -naast zijn praktische daadkracht- langdurig verdiept in aantrekkingskracht en hoe een relatie tussen man en vrouw er uit moet zien, wil het gezond zijn.

Vandaar dat hij als verdiepingsslag ook vrouwen ging coachen. 

Vanuit Mannengeheim leert hij vrouwen hoe zij zich beter op kunnen stellen naar mannen toe, zodat ze door fatsoenlijke gasten worden aangesproken en versierd. In plaats van door de foute 'bad boys'.

Daarnaast laat hij zien hoe vrouwen zich op moeten stellen in een relatie. Want een gezonde relatie komt uiteraard van twee kanten.

Het is wel grappig om te zien dat zijn benadering bij Versiercoach heel anders is dan bij Mannengeheim. Hij praat anders, doet anders en is anders. Hij past zich aan aan zijn publiek. En dan kun je enerzijds denken dat hij een persona opzet. Ik denk dat dit juist een kracht is.

Want tegen mannen praat je nu eenmaal anders dan tegen vrouwen. Het vergt een ander soort 'taal'.


1.3 Tim Veninga show

Enkele jaren terug is Tim begonnen met zijn eigen show. De Tim Veninga show. Iedere week nam hij een video op waarin hij de nieuwste insights deelde omtrent succes met vrouwen, zelfvertrouwen, lifestyle en allerlei andere interessante kwesties.

Ook nam hij de tijd om vragen te beantwoorden van zijn volgers.

Nu word het écht interessant, want ik ga je vertellen waarom ik zo ontzettend over Tim Veninga te spreken ben. Zoals je in mijn video (zie bovenin) hebt kunnen zien, mag ik Tim op de één of andere manier niet echt.

Maar het ding is; in wat hij vertelt... heeft hij wel gelijk. En blijkbaar hoef je iemand niet perse te mogen om er toch veel van te kunnen leren. 

Er zijn namelijk verschillende video's van Tim Veninga die erg waardevol zijn. Kost voor iedereen die verder wilt komen in het leven. Voor mij is dit één video van hem specifiek geweest. Deze video heeft zo'n impact gehad op mijn leven.

  • Nog steeds leef ik de principes na uit het eerste half uur van onderstaande video.

1.4 Luuk Zwart 

Je maakt de associatie misschien niet, maar Tim Veninga heeft meer met 'sekscoach' Luuk Zwart te maken dan je denkt. Het is goed om te weten dat de naam Luuk Zwart een pseudoniem is. Er bestaat dus niet écht die Nederlandse sekscoach van Meesterminnaar.nl

De echte Luuk Zwart is uiteraard de Britse Charles Black. Deze vent is internationaal bekend om zijn unieke benadering jegens relaties en seks. Hij gaat te werk als 'The Don of Desire'. 

Op mijn andere website heb ik verschillende recensies geschreven over Luuk Zwart zijn producten. Denk aan de Meesterminnaar Methode review, Dirty Talk Geheimen en de Ejaculatie trainer.

Het opvallende is dat Meesterminnaar B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Tim Veninga Holding B.V. Oftewel: Luuk Zwart staat ingeschreven onder Tim's bedrijf.

Alleen bestaat Luuk zelf niet echt. Toch moet er iemand zijn die al het Nederlandse werk verricht.

Wie degene is die de boeken en blogs heeft geschreven, dat was mij altijd nog een raadsel. Charles Black kan namelijk geen Nederlands, blijkt uit onderstaande video. Er heerst een bepaalde geheimzinnigheid om alles heen. 

Het blijkt echter dat Charles Black een assistent heeft die veel van zijn Nederlandse werk verricht. Denk aan de boeken schrijven, e-mails dicteren en blogs posten. Zelf kan Charles al veel met Google Translate, maar toch wordt veel gedaan door een echte Nederlander. 

Wie die assistent is is mij nog onbekend. Tim Veninga heeft wel meegewerkt aan het herschrijven van de Meesterminnaar Methode, aangezien de eerste versie echt slecht was. Hij heeft ook wat extra humor toegevoegd.


2.0 Alle producten van Tim Veninga

Nu laat laat ik je precies zien wat Tim Veninga allemaal heeft uit laten brengen of waar hij in ieder geval een (belangrijk) aandeel in heeft gehad.

Laatste update: 14-11-2019

2.1 Overview Versiercoach

2.1.1 Manslut

Eén van de eerste versierboeken die ik ooit heb gelezen. Het is leuk om het verhaal van Tim Veninga en alle tricks & insights te lezen, maar zelf werd ik niet razend enthousiast van dit boek.

Het is namelijk niet erg praktisch en je moet wel een erg sterke wil hebben om deze theorie in de praktijk toe te passen. Niet helemaal mijn kopje thee.

Manslut boek

2.1.2 Van Bitch naar Baas Boek

Eenvoudig, cheap-ass, maar ZEER praktisch en krachtig. Dit boekje is goud waard voor iedereen die meer de leiding wilt nemen over zijn eigen leven. En dat voor nog geen 30 euro.

Toen ik dit boek las, jáááren terug, kreeg ik de moed om mijn leven aan te pakken. Dit boek is veel praktischer (in mijn ogen) dan het eerste boek 'Manslut'. 

Het geeft praktische handvatten om IEDER onderdeel van het leven op orde te krijgen. 

Van Bitch naar Baas boek
  • Toch vind ik de Van Bitch naar Baas Bom (audiocursus) nog veel sterker

2.1.3 Van Bitch naar Baas Bom

De Van Bitch naar Baas Bom is misschien wat gedateerd aangezien het in 2013 is gepubliceerd.

Maar het mooie van deze cursus is dat het TIJDLOOS is. Zoals Bohemian Rhapsody van Queen of One van Metallica. ​Die blijven goed.

In deze overweldigende cursus neemt Tim je mee in wat er voor nodig is om succesvol te worden. In welk gebied van je leven dan ook.

Om het leven bij de ballen te pakken en ervoor te gaan.

Met lekkere achtergrond muziek heeft Tim zo'n 40 audio-opnames ingesproken. Het luistert makkelijk weg en kunt eenvoudig 'even tussendoor' wat mp3'tjes beluisteren.

Van Bitch naar Baas Bom

2.1.4 Gespreksninja

Een waardevolle cursus waarin je als man leert hoe je moet communiceren met vrouwen. 

Veel gasten hebben namelijk totaal geen idee wat ze moeten zeggen tegen (onbekende) vrouwen.

In Gespreksninja leert Tim je in meerdere video's hoe je gesprekken voert met vrouwen in verschillende settings, zodat je ook nog eens aantrekkingskracht creëert. 

Gespreksninja

2.1.5 Manslut Meesterschap

Deze cursus heb ik zelf nooit gevolgd. Het zou je een systeem moeten leren om vrouwen te versieren.

Aangezien Tim zelf meer een 'uitgaanstype' is, zijn deze theorieën en praktische oefeningen bedoelt voor het nachtleven en festivals.

Tim Veninga Manslut

2.1.6 Daygame Academy

Ook al is de Daygame Academy cursus uitgegeven door Versiercoach; de cursusleider is Ali Mohammed van Online Gezondheid & Media B.V.

In tegenstelling tot Manslut Meesterschap leer je in deze cursus hoe je juist in het 'normale' leven vrouwen aanspreekt en versierd. 

Ali Mohammed Daygame Academy

2.1.7 Van Chat naar Bed

De titel zegt het eigenlijk al. In deze cursus leer je hoe je vrouwen versiert op de chat, met als bedoeling dat ze in je bed belanden.

Nu klinkt dat wel zeer ordinair. De meeste mannen willen namelijk uiteindelijk gewoon 'huisje, boompje, beestje'. Maar om dat met iemand op te bouwen moet je wel eerst vrouwen ontmoeten.

In deze cursus zorg je ervoor dat je profiel op apps zoals Tinder op en top is en je dates regelt met je smartphone.

Van Chat naar Bed cursus

2.1.8 Droomvrouw Formule

Zover ik heb begrepen is de Droomvrouw Formule voor eens en voor altijd gesloten. 

Dit, omdat Tim het naar eigen zeggen niet meer kon verantwoorden naar zijn vrouwelijke studenten.

Je zou namelijk leren hoe je vrouwen tot dé perfecte vrouw maakt door middel van je eigen doen en laten.

Droomvrouw Formule

2.2 Overview Mannengeheim

Tim Veninga coacht ook vrouwen. Op dit moment heeft hij drie betaalde producten op de markt gezet en biedt hij daarnaast betaalde één op één coaching. Hieronder zie je een overzicht van Mannengeheim.

2.2.1 De 43 Scripts

In deze 43 scripts zou je je als vrouw voor zorgen dat je (de juiste) mannen aantrekt. Je zorgt voor interesse bij de man waarin jij interesse hebt.

Daar waar je voorheen misschien foute gasten aantrekt, leren deze scripts je jouzelf als sterke, onafhankelijke vrouw neer te zetten.

Een vrouw die niet alleen uit is op seks, maar iemand die zich laat zien als waardevol relatiemateriaal. Mannen krijgen hierdoor respect voor jou.

Mannengeheim 43 scripts

2.2.2 Mannengeheim Tekstgids

Wat Van Chat naar Bed voor mannen is, is deze Mannengeheim Tekstgids voor vrouwen.

Je krijgt 307 knip-en-plak zinnen om te gebruiken als je met gasten aan het chatten bent.

Je zou als vrouw leren de man te doorzien in apps zoals Tinder en andere chats en wat je wel en niet moet zeggen.

Mannengeheim-Tekstgids

2.2.3 Diamantfactor

Zover ik het weet is dit de meest dure cursus die Tim Veninga ooit heeft uitgebracht. Maar of de Diamantfactor daarmee ook de meest waardevolle is?

Alleen een vrouw kan het weten. 

Deze cursus leert je niet alleen een betere dater te worden. Je leert als vrouw hoe je je beter voelt over jezelf, hoe je (langdurige) onzekerheden de kop in drukt en je ECHT als sterk persoon je leven leeft.

Helemaal achter jezelf staan, gelukkig zijn en zelf-liefde. Slechts 3 beloftes van Tim bij deze cursus.

Diamant-factor

2.2.4 Privé coaching

Tim coacht vrouwen 1-op-1 bij zeer specifieke problemen. De kosten daarvoor zijn niet mis. 

Dit zou ik dan ook alleen aanraden als je ECHT geen raad meer weet.

Of als je gewoon geld over hebt en specifieke aandacht nodig hebt in het leven.

Coaching-Tim-Veninga

2.3 Overview Luuk Zwart

Grappig om te zien dat Luuk Zwart ook eerst ALLEEN mannen coachte om beter in bed te worden met vrouwen. Dat deed hij altijd op zijn website meesterminnaar.nl.

Tegenwoordig coacht hij ook vrouwen op meesterminnares.nl. Op die laatste website heeft hij tot dusver enkel gratis blogs & tips. Voor mannen zijn er drie producten uitgebracht.

2.3.1 Meesterminnaar Methode

Toen ik net begon met (online) ondernemen heb ik op mijn andere website een recensie geschreven over de Meesterminnaar Methode.

Deze review kun je hier lezen.

De titel van het boek zegt het eigenlijk al. Je leert hoe je als man haar beste minnaar wordt. 

'This will blow her mind & body.'

Daar kun je lang of kort over praten, maar is gewoon zo. Je leert EXACT hoe je een vrouw van knop tot teen de beste tijd van haar leven geeft in bed.

Zodat ze nooit meer een ander wil.

Meesterminnaar Methode

2.3.2 Dirty Talk Geheimen

Waar de Meesterminnaar Methode stopt, gaat Dirty Talk Geheimen verder.

Luuk Zwart adviseert dan ook om ALTIJD eerst te beginnen met de MMM. Daarna kun je doorpakken met DTG.

Het is een boek met uitleg en diepgang over dirty talk. Dit is letterlijk de KUNST van dirty talk. En hoe je als man met wat (en hoe je het) zegt in bed jouw seksleven naar het volgende niveau brengt.

Het blijkt dat er heuse fases zijn voor dit 'taaltje'. Wist ik eerst ook niet. 

Dirty Talk Geheimen

Het is een prachtig boek met overweldigende informatie. In mijn optiek het geld dubbel en dwars waard omdat je hiermee NOOIT meer last krijgt van saaie seks.

Je zorgt ervoor met WAT je zegt en HOE je dat zegt hoe je haar de meest ideale vrouw in bed maakt. Super...


2.3.3 Ejaculatie Trainer

Heb je moeite met 'lang volhouden'? Oftewel.. kom je te snel klaar tijdens de seks?

Vrouwen haten het. En daarmee jij ook als het je overkomt. In de Ejaculatie Trainer leer je daarom hoe je dit frustrerende euvel de kop in drukt. 

Het is een ebook met allerlei extra tools waarmee je binnen 4 á 5 weken dit probleem voor eens en voor altijd oplost.

Let wel op, want het heet niet voor niets de Ejaculatie TRAINER. Het is niet even een kwestie van doorlezen en klaar. Je moet echt aan de slag 😉

Hoe en wat leer je allemaal in dit boek. Ook daar heb ik een review over geschreven; hier te vinden. 

Ejaculatie Trainer

3.0 Eindoordeel Tim Veninga

Topgozer. Ik kan niet anders zeggen. Tim Veninga is een topgozer.

Het zal je misschien verbazen dat ik op een website over 'online geld verdienen' een datingcoach als Tim Veninga noem. Maar zoals ik al eerder zei; het is niet alleen het dating-aspect dat veel impact op mij heeft gehad.

Tim is nu eenmaal een baas en leert anderen ook een baas te zijn. Door een simpel trucje uit de Van Bitch naar Baas Bom heb ik binnen korte tijd mijn (online) inkomsten gigantisch weten op te schroeven. En dat terwijl dat trucje niet eens bewust daarvoor bedoeld was.

Ook al lijkt Tim me op de één of andere manier niet echt een prettige gast om mee om te gaan, ik heb veel aan zijn cursussen & video's gehad.

Dus Tim... bedankt voor alles.

Door jouw strenge, maar rechtvaardige benadering heb ik echt stappen weten te maken in mijn leven. En deze kennis en daadkracht hoop ik door te kunnen geven aan anderen, aangezien ik weet dat veel mensen (zowel mannen als vrouwen) gebaat zijn bij jouw expertise.

3.1 Word een baas door Tim's Bom

In eerste instantie ziet de Van Bitch Naar Baas Bom er misschien uit als een ordinaire versiercursus...


Geloof mij. Het gaat VEEL verder dan dat. Deze tijdloze audiocursus gaat over succes krijgen op IEDER gebied van je leven. Het mooie: je kunt hem nu voor een prikkie krijgen.


Bezoek de website voor meer informatie of ga direct naar de lopende actie. 

Online Rijkdom Specialist

Robert Jansen
Online Rijkdom Specialist

Robert Jansen

Het is geweldig om te kunnen "leven" van het internet. Hoe ik dit binnen 2,5 jaar heb gerealiseerd, deel ik graag (gratis) met jou. Als een simpele dude uit de Achterhoek het kan, waarom zou jij het dan niet kunnen!?

>
5K+ Affiliate Marketing Business 3d

Wil jij naar €5000 en meer per maand met affiliate marketing?


Download mijn bewezen methode (t.w.v €77) nu gratis.

Naar wie mag ik het sturen?

Je gegevens zijn uiteraard 100% veilig.