x 10 met crypto review
Robert Jansen Ondernemer
Robert Jansen
25/04/2021
 in Reviews 


In deze X10 met Crypto review lees je mijn mening en ervaringen met de cursus van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Zij willen namelijk het komende jaar X 10 met crypto gaan.

Ja, je leest het goed, hun inleg vertienvoudigen met behulp van traden in cryptovaluta. Het mooie is dat ze ons meenemen met hun reis en leren hoe wij hetzelfde kunt doen. 

Dat klinkt veelbelovend, maar is het écht mogelijk om je inleg hiermee te vertienvoudigen? En helpen de heren je goed op weg in de wereld van de crypto? 

Zijn Harm van Wijk en Jan Robert Schutte betrouwbaar, of zijn ze er alleen maar op uit om over jouw rug geld te verdienen aan matige projecten? Je leest het allemaal!

Meld je alvast gratis aan bij Bitvavo en verhandel je eerste €1000 gratis!

Wat is X10 met Crypto?

Iedereen weet dat de cryptowereld booming is. De prijs van de Bitcoin is in de afgelopen periode enkele keren over de kop gegaan en alle andere cryptomunten profiteren mee. Sommigen stijgen nog harder. 

Handelen in cryptocurrency is dus superlucratief, maar waar moet je in hemelsnaam beginnen? En hoe kom je op het spoor van de munten die hard gaan stijgen? Dit is waar X10 met Crypto een antwoord op moet bieden.

Waarom ik deze cursus heb geprobeerd

Er is één belangrijke reden waarom crypto zo winstgevend is: het heeft een hoog risico. Een heel groot gedeelte van de projecten draait op niets uit. Dan is er nog het risico dat je wordt opgelicht of dat je wordt gehackt. 

  • Het is echt wel even wat anders dan aandelen kopen. Je moet weten wat je doet.

Ik weet inmiddels wel een beetje hoe ik crypto kan kopen en verkopen, maar echt winstgevend zijn mijn avonturen nog niet. 

Het inzicht in de markt ontbreekt gewoon bij mij. Zo kan ik kan niet goed beoordelen welke munten een klapper gaan maken en welke niet. 

Ik heb eerder de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk gebruikt en hier was ik zeer tevreden over. Na verloop van tijd kon ik allerlei risicovolle trades uitvoeren met opties. Ik wist wat ik deed en daarom waren de risico's beperkt.

Dankzij mijn grenzeloze vertrouwen in Harm van Wijk, ben ik ook op deze cursus gedoken. Want eerlijk is eerlijk, 20% rendement met aandelen is leuk. Maar vergeleken met de rendementen in crypto is het kinderspel.

Dat weten Harm en Jan Robert ook en daarom willen zij nu hun portfolio vertienvoudigen. Binnen een jaar. En dat is volgens mij goed mogelijk. 


Opbouw van de cursus

Als je de X10 met Crypto cursus aanschaft, dan krijg je de toegang tot het volgende cursusmateriaal. 

6 weekse online beginnerscursus

Ik raad je aan om hier gewoon mee te beginnen. In deze cursus met in totaal ongeveer tien video's leer jij de basis van Bitcoin en andere crypto. Deze training is gegeven in de herkenbare stijl van Harm van Wijk. 

Dat wil zeggen, duidelijk, to the point en goed ondersteund met video. In de omgeving bij Harm van Wijk vind je ook een e-book over geld verdienen met Bitcoin en Ethereum. Heel handig dat je ook geschreven documentatie krijgt. 

Een deel van de lesstof zal bekende kost zijn voor de meer ervaren crypto trader, maar ook dan steek je er zeker nog wat van op. 

x10 met crypto review

Onderzoeksrapporten

Er komen continu nieuwe munten bij. Jan Robert analyseert de meest veelbelovende munten en geeft deze als tip aan je mee. 

Hier schuilt altijd een beetje een gevaar in. Jan Robert kan waardeloze coins promoten die jij dan als niet vermoedende belegger koopt. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken. De suggesties tot nu toe zijn uitstekend geweest, met als toppunt de tip om Uniswap (UNI) te kopen. Deze coin is tussen december 2020 en maart 2021 bijna tien keer over de kop gegaan. 

Dit was niet de enige klapper uit het rapport van December. Ook Yearn (YFI) en Chainlink (LINK) gingen respectievelijk 81% en 123% omhoog. Prima scores dus!


Live Q&A's

Precies zoals je zou verwachten, in de live Q&A's kun je je vragen stellen aan Harm en Jan Robert. Ik heb twee gesprekken terug geluisterd en er zaten echt heel hele leerzame gesprekken bij. Klein nadeeltje is dat je een beetje moet zoeken door de video's om de momenten eruit te pikken die jij interessant vindt. 


Premium Crypto Coaching Service (12 maanden)

Gedurende 12 maanden krijg je coaching van Jan Robert of collega traders. Vooral geschikt om je trading plannen voor een wat langere termijn te bespreken.


2 jaar VIP-toegang mijn.beleggen.com

Beleggen.com is het forum van Harm van Wijk. Via dit forum kun je discussieren met andere beleggers en je krijgt er ook regelmatig trading tips, ook over aandelen en andere beleggingen.

Als je deze bonus los wilt kopen, ben je best een klap geld kwijt (meer dan €600), dus een zeer waardevolle toevoeging. 

Het feit dat je ook mee kunt lezen over andere beleggingen is stiekem best een mooie bonus. Ik handel ook graag wat in aandelen en je krijgt hier ook gewoon koopsignalen over via het forum. 


Trading updates en kansen

jan robert schutte ervaringen

Dit is een belangrijk onderdeel van het X10 portfolio. Via e-mail of telegram (een soort WhatsApp) krijg je een signaal wanneer je een coin kunt kopen. Deze signalen zijn vaak van uitstekende kwaliteit. 

Binnen twee weken 50% winst op VeChain (VET) bijvoorbeeld, zoals je in de afbeeldingen ziet. Dit is slechts een voorbeeld natuurlijk, maar je hebt maar een paar van dit soort calls nodig om dik geld te verdienen.

Jan Robert en Harm doen de trades een half uur nadat zij het signaal delen met de groep. Bij wat kleinere coins komt er redelijk wat koopvolume op gang. Zodra ik een berichtje uit Telegram krijg, koop ik dan ook zo snel mogelijk. 


12 maanden toegang tot 3 Crypto Portefeuilles

Naast de trades waarmee je je portfolio hopelijk gaat vertienvoudigen dit jaar, zijn er nog drie cryptoportefeuilles die je kunt volgen. Elk hebben ze een iets andere insteek. Deze vereisen wel wekelijks wat inleg, dus het is wel handig als je nog wat geld achter de hand voor deze portfolio's. 

Gemiddeld genomen doe je hele goede aankopen, dus je kunt ook af en toe een keer een aankoopje meepakken uit een van deze portefeuilles. 

Per portefeuille heb je een aparte Telegram groep, zodat je op de hoogte blijft van trades. Er is ook een Google Sheets document waarin realtime het rendement wordt bijgehouden. 


Toegang Telegram Groep Live Crypto Trading

In deze Telegram groep deel je kennis en ervaring met andere deelnemers uit de cursus. Uiteraard is Jan Robert ook veel aanwezig om vragen te beantwoorden. Telegram is een heel laagdrempelig medium en dat maakt het een stuk makkelijker om met elkaar in contact te komen. 


Toegang Crypto Academy Membershipsite

Dit staat weliswaar als laatste genoemd, maar is wellicht het belangrijkste onderdeel van X10 met Bitcoin. In het ledengedeelte van de Crypto Academy vind je een schat aan informatie over het handelen in crypto. 

Twee gedeelten zijn hele praktische how-to's. Hoe handel je bij Binance bijvoorbeeld, een van de grootste cryptobeurzen ter wereld.

Je gaat ook wat verder de diepte in door te handelen bij Deribit. Dit is een van origine Nederlandse beurs waar je kunt handelen met hefbomen.  

Het meest leerzaam zijn de trading webinars, waarbij je live meekijkt met trades. Hier laat Jan Robert zien waarom hij bepaalde trades uitvoert. Je kunt terugkijken in het verleden, maar ook zelf meedoen met webinars die nog komen. 

Recensie X10 met crypto

Een deel van de webinars is overigens in het Engels. Het Engels van Jan Robert en andere sprekers is overigens prima te volgen, dus hinderlijk is dat nooit. 


Mijn ervaringen met X10 met Crypto

In de crypto wereld kun je jezelf helemaal verliezen in allerlei korte trades. Voor je het weet zit je met €100 een nacht te wachten tot je een stijging van 2% kunt verzilveren. 

Het verfrissende aan wat je leert in deze cursus is dat je wat meer voor de langere termijn belegt. Je hebt er genoeg aan als je eens in de 2 of 3 dagen even kijkt hoe met je munten staat. Dit was al een van de sterke punten van de Trading Navigators Methode en ik ben blij dat je hier ook terug ziet.

Crypto is toch een beetje een versnelde versie van aandelen; een maand in crypto is een jaar in de aandelenwereld. 

Het is wel verleidelijk om te gaan vertrouwen op wat Harm en Jan Robert te vertellen hebben. Het kost echt moeite om zelf de juiste analyses te leren doen. Risico is dat je dan een beetje afhankelijk wordt van de signalen en de rapporten en dat je daardoor niet zelf leert om de kansen in de markt te spotten. 

Wanneer je zelf wilt leren handelen, dan is het onmisbaar dat je de webinars volgt. Hierin leer je verreweg het meest over hoe je goede trades spot. 

Als we een nadeel moeten noemen, dan is het wel dat de hele cursus een beetje onoverzichtelijk is. Je hebt al snel een paar Telegram groepen, twee cursusomgevingen en nog een sloot mails in je bezit. 

Het was iets makkelijker geweest als je gewoon een geïntegreerde omgeving had. 


Is X10 met cryptovaluta binnen een jaar mogelijk?

Eerst was ik sceptisch. Je inleg binnen een jaar vertienvoudigen, dat kan toch bijna niet. 

Inmiddels heb ik er alle vertrouwen in dat het kan. Ik hoop dat deze X10 met Crypto review jou laat zien dat hier echt kansen liggen. 

Het mooie is dat je niet eens zo heel veel inleg nodig hebt. Als je met een paar duizend euro begint, dan kun je al voldoende winst maken. Zorg hoe dan ook dat je je kansen spreidt. Ga niet all-in op een trading signaal.

Ook al is het track record uitstekend, als het toch even een keer misgaat, dan wil je niet al je geld vast hebben zitten in één munt. 

Jan Robert Schutte betrouwbaar

Wie zijn Harm van Wijk en Jan Robert Schutte?

Drs. Harm van Wijk is een van de bekendste experts op het gebied van beleggen in Nederland. In dit artikel maak je nader kennis met Harm van Wijk

Jan Robert Schutte is een van de oprichters van de Crypto Academy. De missie van de Crypto Academy is om mensen te helpen om verder te kijken dan een buy and hold strategie voor crypto. Want laten we eerlijk zijn, meestal is niet meer dan buy and hope. Gokken dat je de juiste keuze hebt gemaakt. 

Voordat Jan Robert in de crypto ging, werkte hij als optiehandelaar. Met een compaan richtte hij in 2011 de OptieAcademy op en in 2017 de Crypto Academy.

Kortom, je krijgt toegang tot meer dan halve eeuw aan pure beleggingservaring. 


Eindoordeel van deze X10 met Crypto review

Aan het eind van mijn ervaringen zet ik de belangrijkste bevindingen nog even voor je op een rijtje. 

Voordelen

  • IJzersterke trading signals. Bijna alle signals die ik heb gezien, hebben winst opgeleverd en ruim ook.
  • Ervaren trainers. Zowel Harm als Jan Robert zitten al een kwart eeuw in het vak
  • Heel veel webinars. Meerdere keren per week zijn er wel webinars die je kunt volgen. Ik raad je aan om dat ook te doen, want daar leer je het meeste van. 
  • Ook goed te doen voor beginners. Ook als je nog geen flauw benul hebt van crypto, kun je deze cursus kopen. Je wordt up to speed gebracht door Harm en Jan Robert.  

Nadelen

  • Deels Engelstalig. Delen van de training zijn in het Engels. Ik vind het allemaal prima te volgen, maar voor sommige mensen is dit wellicht een afknapper. 
  • Beetje rommelig. De cursus is verspreid over verschillende plekken. Dit is niet altijd even handig, vooral als je iets terug wilt vinden. 
  • Luiheid ligt op de loer. De tradingsignalen die je krijgt zijn zo sterk, dat je er op gaat vertrouwen. Dat is wat lastig, omdat je maar een jaar toegang hebt tot de portfolio's. Je moet jezelf de stof dus wel eigen maken. 

Kopen of aan je voorbij laten gaan?

Zien hoe experts het aanpakken is altijd mega interessant. De cursus is in mijn optiek echt bedoeld om sturing te geven. Zij verdiepen zich in de juiste crypto coins en laten jou zien wat ze doen. Aan jou de keuze of je daar in mee gaat of niet.

Als je door de bomen het bos niet meer ziet door al die bestaande crypto munten, is X10 met Crypto een ware uitkomst. Je kunt zelf kiezen met welke crypto exchange je aan de slag gaat.

X10 met Crypto

8.6

Inhoud

9.0/10

Effectiviteit

9.0/10

Presentatie

7.0/10

Betrouwbaarheid

9.5/10

Garantieregeling

8.5/10

Over de auteur

Robert Jansen

Vrijheid. Een passief inkomen online. De mindset van een winnaar. Dat is waar ik voor sta en waar ik mijn studenten mee help. https://ikbenrobertjansen.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>